Voetbalvereniging De MeerTerug naar het overzicht

Zin om te komen voetballen? Dat kan bij voetbalvereniging S.V. De Meer!
Aan het begin van de oprichting van de club was het doel  om op zomeravonden een balletje te trappen. Dit is langzamerhand uitgebreid naar competitief spelen.

De afgelopen vijf jaar is de jeugdafdeling van S.V. De Meer gegroeid met bijna 100 extra jeugdleden. Ook voor het nieuwe seizoen zijn weer meer teams ingeschreven dan afgelopen jaar en zullen er ook meer trainers aanwezig zijn.

In de jeugdafdeling zijn de jongensteams actief in de de B- t/m F-klasse, de meidenteams spelen in de C- t/m E-klasse. Daarnaast is er een groep mini's die oefent met voetballen. Als mini speel je nog geen competitie, maar wel onderlinge wedstrijdjes!

Lijkt het je leuk om mee te voetballen? Kijk dan snel op de site! Klik hieronder door via de link.

S.V. De Meer

Drieburg pad 9
1097 HK Amsterdam
Openingstijden Mini's trainen op maandag of woensdag, hogere teams op verschillende dagen in de week. Prijs F-klasse €130,00 contributiegeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen