Tennisclub AmsterdamTerug naar het overzicht

De tennisclub in het Amsterdamse Bos, op de grens van Amsterdam en Amstelveen!
Tennis Club Amsterdam (TCA) speelt op een tennispark met zes gravelbanen, die allemaal verlicht kunnen worden tot 23:00 uur. TCA beschikt over een bescheiden eigen clubhuis, waar drankjes en beperkt etenswaren verkocht worden. 

De vereniging neemt deel aan de competities van de KNLTB, zowel Jeugd als Senioren, met zoveel teams als haar aantal banen toelaat. De focus van de vereniging is echter meer gericht op het faciliteren van al haar leden dan op het bereiken van de hoogste competitieklassen

De trainingen
Alle jeugdleden tot en met 12 jaar volgen standaard één maal per week tennisles in groepjes. De groepslessen worden gegeven door één van de gediplomeerde trainers.

De lessen starten in april en lopen door tot en met de zomervakantie. Na de zomervakantie starten de lessen weer in september en gaan door tot en met eind september. In de meivakantie gaan de lessen gewoon door. 


Een lesuur duurt 50 minuten en start 10 minuten na het aangegeven uur. De eerste 10 minuten zijn bedoeld om zelf  in te spelen. Deelname aan de clubkampioenschappen is gewenst.

Zin om te komen tennissen? Neem dan snel een kijkje op de site!

TC Amsterdam

Nieuwe Kalfjeslaan 19a
1182 AA Amstelveen
Openingstijden Het seizoen loopt formeel van 1 april tot 1 oktober. Prijs Jeugd contributiegeld €82,00, excl. entreegeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs