icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Geweldige Musicallessen!Terug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor iedereen tussen 4 en 21 jaar.

Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven ze iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen ze de leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Fanwork Musicals vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf en anderen accepteren en waarderen. Je mag laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

De leerlingen leren de basis van het musicalvak. In een lesseizoen wordt gewerkt aan alle disciplines; zang, dans en acteren. Voor elke discipline is er een vakdocent.

Waar en wanneer?
De lessen worden gegeven bij Het Sieraad aan de Postjesweg in Amsterdam. Er zijn verschillende groepen; kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2!  Doe eens mee met een gratis proefles!

Voor meer informatie over FanWork: klik op de roze button!
FanWork Musicals

Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam
Openingstijden De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Zie exacte tijden de website via de roze button. Prijs Maximaal € 10 per les. Zie verder website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente....

Lente....

Yihaa Lente! Lekker langer licht, knoppen aan de bomen, het wordt ietsje warmer en heb je al lammetjes gespot! Door de lockdown zijn de meeste activiteiten geannuleerd. Maar wat kan er nog wel?
Bekijk hier alle lente-tips

Naar de Uitagenda