Swinging Violin (4+)Terug naar het overzicht

Leer op een stimulerende en leuke manier viool spelen met Saskia van der Giessen in Westerpark!
Met een viool kan je alle kanten op: blues, jazz, pop, klassiek. Dat maakt viool spelen leuk én interessant. Vooral als je les krijgt van violiste Saskia van der Giessen!

Saskia is zelf een ervaren violiste met een klassieke en pop achtergrond. Ze geeft individuele lessen, duolessen en voor echte beginners oriëntatielessen bij Muziekschool Amsterdam en op verschillende locaties in Westerpark.

De lessen zijn afwisselend en er wordt gewerkt aan leuke stukken en aan de houding en techniek. Ook wordt er rekening gehouden met de ervaring en voorkeur van het kind, zodat de lessen leuk en uitdagend blijven!

Voor meer informatie over de vioollessen, klik je op de roze button.

Swinging Violin

Diverse locaties Westerpark
Amsterdam
Openingstijden Op de dinsdag- woensdag-, of donderdagmiddag Prijs Half uur privéles €20 - Half uur duoles €13,50 - Oriëntatiecursus €100 (10 lessen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen