Cedille SpeelgoedwinkelTerug naar het overzicht

Mooi en educatief speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind tot 10 jaar!
Wat is te koop in de winkel?
Ruim gesorteerd in al het speelgoed waarvan je wellicht denkt “waar kan ik dat vinden”. Het belangrijkste uitgangspunt is de speelwaarde en de kwaliteit van het speelgoed. De educatieve waarde, de prachtige vormgeving en de duurzame materialen zorgen voor eindeloos speelplezier en een optimale ontwikkeling van de vaardigheden.

De merken
Voor baby’s en peuters is er een zeer groot aanbod van veilig en verantwoord speelgoed om de ontwikkeling van uw kindje te stimuleren. Op het gebied van pluche beesten en knuffels is er een ruime keuze van SIGIKID, JELLYCAT, KATHE KRUSE, KOESEN en STEIFF. Natuurlijk is er ook KAPLA, het door kinderen zeer geliefde bouwmateriaal en zijn de BRIO en THOMAS treinbanen aanwezig. Zie voor meer merken de site.

En verder...
Leerzame ontdekdozen voor de oudere kinderen geven inzicht hoe de dingen om hun heen werken. Zoals magneten, elektriciteit, energie, radio, en velen andere technieken. Op theatergebied is alles aanwezig; zoals poppenkast poppen,theaters en verkleedkleding. 

Ook groot speelgoed?
In de winkel vind je ook poppenhuizen, theaters, kastelen, garages, hijskranen, hobbelpaarden, boerderijen, poppenwagens en bedjes, loop- en duwwagens, loopfietsen, driewielers, fornuizen, werkbankjes, knikkerbanen, opbergkisten, kubusmeubilair, tafels en stoeltjes en nog veel meer……

Kortom, voor ieder wat wils! Kijk op de site voor meer of ga naar http://www.internet-speelgoedwinkel.nl/, de webshop van Cedille Speelgoedwinkel.

Cedille Speelgoedwinkel

Gelderlandplein 67
1082 LV Amsterdam
Openingstijden Webshop vrij toegankelijk.

De winkel is geopend op maandag van 12.00-18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 09.30-18.00 uur. Donderdag is de winkel open tot 20.00 uur. Zaterdag is de winkel geopend van 9.30-17.00 uur.
Prijs Verschillende prijzen. Tip: zie de rubriek kleine kadootjes tot €15,00 op de site! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag Amsterdam

Koningsdag Amsterdam

Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag! Kijk hier waar alle vrijmarkten zijn en wat er te doen is!

Naar de activiteiten