Koos de KoalaTerug naar het overzicht

Via Koos de Koala maakt het hele gezin kennis met grote klimaatthema’s zonder dat het te zwaar wordt!
Klimaatverandering heeft grote gevolgen voor mens, dier en natuur. Onze Aarde heeft het zwaar. Overstromingen, bosbranden, lucht-, water- en bodemvervuiling. Het creëren van bewustzijn hierover is de eerste stap naar verandering én actie. 

Koos de Koala helpt gezinnen hierbij. Koos leert kinderen hoe ze goed voor de aarde moeten zorgen, en dan op een toegankelijke manier. Hij deelt duurzame tips, inspiratie en activiteiten voor kinderen (én ouders!). 

Koos de Koala heeft zelfs zijn eigen prentenboek. In dit boek maken kinderen kennis met het thema ontbossing. Het onderwerp wordt klein en toegankelijk gemaakt en hierdoor zie je dat je zelf meer kunt doen dan je denkt om de aarde groen door te geven aan volgende generaties.

Of bekijk de avonturen van Koos de Koala online in de Youtube serie Koos & Moos

Met zijn boeken, YouTube video's, liedjes, duurzame producten en toekomstige theatershow maakt Koos de Koala duidelijk dat iedereen in staat is om de aarde groener te maken, als je maar in actie komt.

Leuk én leerzaam! Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: bekijk ook de Blogs van Kidsproof Amsterdam!

Koos de Koala


Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes