Speelkleed AmsterdamTerug naar het overzicht

Perfect voor kleine Amsterdammers: een speelkleed met je eigen stad er op afgebeeld!
Het leukste speelgoed voor jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje is het speelkleed van jouw eigen stad Amsterdam. Geen oubollig saai speelkleed meer bij jullie thuis maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 20 iconen en de kleinste details uit de stad. Je blijft er naar kijken!

Naast hét speelkleed van Amsterdam heeft City-Play ook het speelkleed gemaakt van het Circuit van Zandvoort. Hoe gaaf is dat, met Max mee racen! Goed nieuws: City-Play heeft momenteel een leuke actie. Kan je niet kiezen welk speelkleed je wilt? Nu krijg je bij aankoop van het speelkleed van Amsterdam 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort, dubbel plezier!

Het speelkleed is 130 x 160 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven. Je steunt met je aankoop ook nog eens een goed doel. Van ieder speelkleed gaat er €1,- naar een lokaal goed doel.

Kortom, een perfect cadeau voor in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom, voor een verjaardag, of gewoon omdat het kan!

Voor meer informatie en om het speelkleed te bestellen klik je op de roze button!

Tip: voetbalclubs, dansles, zwemles en meer vind je op de Clubjes-pagina!

Speelkleed City Play

Webshop
Prijs €49,95
+ 50% korting op het speelkleed van het Circuit van Zandvoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Hiep Hiep Hoeraaaaa....

Ben je in de zomervakantie jarig geweest of binnenkort jarig of je verjaardagsfeestje nog niet gevierd? Dan ga je vast je Kinderpartijtje binnenkort vieren! Bekijk snel onze bijna 250 kinderfeestjes....zit er vast een voor je tussen!

Naar de feestjes