• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vlinder & lieveheersbeestjeTerug naar het overzicht

Wil je dochter een lieverheersbeestje of vlinder zijn? Daar draai jij met deze tips je hand niet voor om!
Wat heb je nodig?
Voor het lieveheersbeestje heb je rode en zwarte schmink nodig. Voor de vlinder gebruik je blauwe, witte en zwarte schmink. Omdat een vlinder allerlei kleuren kan hebben, kun je hier uiteraard van hartenlust in variëren. 

Hoe schmink je het lieveheersbeestje?
Maak met het sponsje het hele gezicht rood. De bovenkant van het gezicht geef je de vorm van de bovenkant van een hartje, zodat er ruimte overblijft om de voelsprieten te tekenen. Hierna teken je met het penseeltje de zwarte lijn die van de kin, over de neus, naar het voorhoofd loopt. De lijn eindigt in een bolletje, waar twee voelsprieten aan vast zitten. Laat de rode schmink goed drogen en schmink daarna met het penseeltje de zwarte stippen.

Hoe schmink je de vlinder?
Teken eerst met het penseeltje de zwarte streep over de neus en het voorhoofd. Teken ook de twee voelsprieten. Maak het penseeltje hierna goed schoon.

Daarna trek je met het penseeltje in blauw de contouren van de vlindervleugels. Vul deze aan de onderkant een beetje op.
Hierna gebruik je het sponsje om de witte schmink aan te brengen. De ondervleugel vul je op met wit, bij de bovenvleugel trek je alleen een witte lijn langs de blauwe. Vlinders zijn op heel veel manieren te schminken. Klik op de andere foto's voor meer inspiratie!

Klaar zijn je lieveheersbeestje en vlinder!
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen