@SEVENTerug naar het overzicht

Lekker ontbijten, lunchen of een kopje thee en een taartje eten bij @7 vanaf 7 uur 's ochtends!
@7 is een 'deli', waar je 7 dagen per week welkom bent voor ontbijt, bijzondere Braziliaanse vruchtenshakes, lekker koffie, gebakjes, brunch of lunch, een pot thee met warme appeltaart of een rijkelijke high tea.

Wat de naam al doet vermoeden, opent @7 van maandag tot en met vrijdag om 7 uur 's ochtends haar deuren. Zaterdag en zondag kun je vanaf 8 en 9 uur 's ochtends terecht.

@7 is zo ingericht dat het voor iedereen prettig toeven is. Of je nu komt voor een zakelijke lunch, even koffie met de krant of een broodje met de kinderen!

Naast de leestafel bij de tuin is er een speciaal hoekje ingericht met speelgoed voor de kids! Zo kunnen volwassenen rustig aan de leestafel iets nuttigen terwijl de kleintjes zich vermaken. Ook is er in het menu rekening gehouden met kinderwensen.

Kijk op de site voor de volledige menukaart en meer informatie en kom een keer langs in deze hippe, kindvriendelijke 'deli'!

@SEVEN

Scheldestraat 92
1078 GN Amsterdam
Openingstijden Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 17.00 uur.
Zaterdag: 08.00 - 18.00 uur.
Zondag: 09.00 - 18.00 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas

De agenda van Sinterklaas

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas