Pof AmsterdamTerug naar het overzicht

Eten, spelen en genieten bij dit toffe unieke restaurant in Noord-Oogst.
Zin om eens even wat anders te proeven in een relaxte omgeving en waar de kinderen zichzelf heerlijk kunnen vermaken in de natuurspeeltuin? Dan is Pof Amsterdam in Noord de place to be!

Pof is een uniek restaurant in Amsterdam Noord. Het is uniek omdat het gerechten serveert van uitsluitend lokale ingrediënten. Hiermee is het voor zover bekend het eerste ‘korte keten restaurant’ van Nederland. Daarnaast maken ze hier vooral gebruik van ambachtelijke kooktechnieken. Denk hiebij aan gerookt, gestoofd, gepekeld en gewekt. Uiteraard wordt er veel gepoft in een speciale pof oven. Voor kinderen staan - hoe kan het ook anders - speciale poffertjes op het menu.

Het is een restaurant waar eens niet de gangbare producten op de kaart staan, waar alles vers bereid is vol creativiteit en wellicht gerechten die je niet zou verwachten maar geweldig smaken. De kaart wisselt geregeld aangezien ze met dagverse producten werken.

In ‘huisbrouwerij’ Friekens wordt ook nog gebrouwen. De gehele muren van oude kleedkamers (ze zitten in een oude voetbalkantine) zijn doorgebroken, zodat imposante ketels en tanks de tap van Pof van vers POF-pils en IPA kunnen voorzien.

Voor de kinderen is er een geweldige natuurspeeltuin, die willen hier nooit meer weg!

Gelijk reserveren? Klik op de roze button voor meer informatie.
TIP: Neem ook een kijkje in onze uitagenda. Daar vind je per dag alle activiteiten voor kids in Amsterdam!

Pof Amsterdam

Meteorenweg 272
1035 RN Amsterdam
Openingstijden woensdag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur Prijs - Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag Amsterdam

Koningsdag Amsterdam

Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag! Kijk hier waar alle vrijmarkten zijn en wat er te doen is!

Naar de activiteiten