Voorstelling: WeideTerug naar het overzicht

zaterdag 18 mei 2024
Kom naar deze leuke voorstelling vol verassingen en live muziek voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar!
De WEIDE zit vol met verrassingen. Sommige zijn zo klein, dat het heel moeilijk is om ze te kunnen zien met het blote oog. Laten we even pauze nemen. Voel met je vingers door het zachte gras en voel de druppels van de ochtenddauw. Zie hoe de bloemen openen en hun kleurrijke kopjes naar de zon richten. Het is hier zo rustig, stil en kalm.

Maar wacht! Wat gebeurt er? Wat is de commotie? Het is een leeuwerik die zijn vogelfamilie wakker zingt, terwijl de bijen al zijn begonnen met het maken van honing. We horen veel gezoem, getjirpt en gekwetter. Er moet zoveel gebeuren vandaag en de dag is zo kort. We moeten opschieten voordat de nacht valt.

Maar de WEIDE valt niet in slaap ’s nachts. Het leven gaat vol door. The nacht ontwaakt schitterende en magische wezen, die niet tegen zonlicht kunnen. Maar de maan geeft net genoeg licht om hen goed te kunnen zien.

De WEIDE is een interactieve voorstelling met live muziek. Kinderen kunnen zich vrij bewegen in een gezellige en veilige plek, op zoek gaan naar verrassingen. Super leuk en gezellig dus om samen met je kind heen te gaan! Komen jullie ook?

Klik op de roze button voor tickets en informatie.

Tip: Op zoek naar andere leuke uitjes? Neem een kijkje in de Uitagenda!

Black Cat Theatre

Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam
Openingstijden 18 en 19 mei
6 en 7 juli
Prijs 11,50 pp Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen