Natuuractiviteiten en excursies voor kids in Amsterdam
Natuur uitagenda

Natuuractiviteiten en excursies voor kids in Amsterdam

Een heerlijke boswandeling, fietsen door de weilanden, genieten van de stadsparken, naar een pluktuin, het kan allemaal in Amsterdam. Ook zijn er veel leuke activiteiten én excursies in Amsterdam van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en IVN.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 37 resultaten
Pagina: 12
totaal 37 resultaten
Pagina: 12

Activiteiten en uitjes in de natuur in de regio Amsterdam

Wil je lekker naar buiten met de kinderen? Leuke fietstochtjes en wandelroutes met de kids in het bos of over de hei, struinen door de duinen, genieten tussen de weilanden, uitwaaien aan het strand of een frisse neus halen in de polder? In onze uitagenda vind je alle leuke buitenuitjes voor gezinnen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam.

Tips voor leuke buiten uitstapjes in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

In een bezoekerscentrum van een natuurgebied (van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of IVN) zijn ook vaak leuke kinderactiviteiten: maak eens een boswandeling met een boswachter, doe een vleermuizen speurtocht, pluis uilenballen uit, rooster broodjes boven een vuurtje, ga op zoek naar vogels, ga op safari (wild spotten!), doe een leuke excursie of help op een natuurwerkdag.

Zelf plukken in de regio Amsterdam

Ook leuk: zelf fruit plukken, appels plukken, peren plukken of aardbeien plukken bij een kweker, of bloemen plukken in een pluktuin. Een maisdoolhof is ook een aanrader!