Alle Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam 2023
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam 2023

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2023 in Amsterdam, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 0 resultaten
Pagina:
Helaas, we hebben voor deze datum (nog) geen activiteiten kunnen vinden. Kijk daarom ook even in onze categorie Eropuit, daar vind je heel veel activiteiten die je elke dag kunt doen!
totaal 0 resultaten
Pagina:

Tips van de maand | Uitagenda

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2023?

Wanneer is de intocht van Sinterklaas dit jaar in Amsterdam? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam. Zo leuk om samen Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen! Komt hij met de pakjesboot uit Spanje of dit jaar toch op een andere manier naar Amsterdam?

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Naast de intocht zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Amsterdam

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Amsterdam of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!