BSO GoochemTerug naar het overzicht

Voor kinderopvang op elk moment en voor alle leeftijden kun je terecht bij Stichting Prokino!
Stichting Prokino is een landelijke aanbieder van kinderopvang. In Amsterdam biedt Prokino buitenschoolse opvang aan bij BSO Goochem. Op deze locatie, gevestigd in de Ichtusschool, zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar van harte welkom. 

Bij deze BSO wordt zowel voor- als naschoolse opvang aangeboden: je kindje kan van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds terecht. Bovendien is opvang tijdens schoolvakanties ook mogelijk! 

Activiteiten
Bij BSO Goochem worden verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten voor de kids georganiseerd. Bij mooi weer kunnen de kinderen lekker buiten spelen op de grote buitenspeelplaats, waar zij naar hartenlust kunnen rondrennen, fietsen en spelen. Daarnaast is er bij slecht weer binnen ook genoeg te doen, zodat de kindjes zich nooit zullen vervelen!

Wil je meer weten over deze BSO? Klik via de roze button direct door naar de website van BSO Goochem!

PS. Prokino biedt in Diemen ook kinderopvang aan voor kinderen onder de 4 jaar. Meer weten over Kinderdagverblijf Jelletje?

BSO Goochem

Louis Davidsstraat 103
1068 SJ Amsterdam
Openingstijden Elke doordeweekse dag tussen 7.00 en 18.30 uur & tijdens de schoolvakanties Prijs Zie de website van BSO Goochem Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen