BijlesleraarTerug naar het overzicht

Bij Bijlesleraar ben je aan het juiste adres voor bijles en/of huiswerkbegeleiding.
Naast bijles en huiswerkbegeleiding biedt Bijlesleraar verschillende diensten aan die de kennis en vaardigheden van leerlingen bevorderen, zoals:
Cito-training, Examentraining, Leren Plannen en Leren, weerbaarheidstraining (Rots en Water), Faalangstreductie training en Brugklastraining.

Bijlesleraar streeft ernaar om leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden ze extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling.

Bijlesleraar is er zowel voor kinderen in het basisonderwijs,  de middelbare school, het MBO en HBO als het WO.

Bijlessen kunnen zowel thuis als op locatie gegeven worden.

Let op: Nu tijdelijk korting van € 42 tot eind van het jaar als je bij aanmelding aangeeft dat je via Kidsproof komt. (bij afname van minimaal 3 maanden bijles)


Klik snel door op de roze button voor meer informatie.

Bijlesleraar

Balboaplein 2
1057 VS Amsterdam
Openingstijden In overleg met de docenten. Prijs Bekijk de site (klik op roze button) voor de opties. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen