Charly CaresTerug naar het overzicht

Ben je op zoek naar flexibele kinderopvang? Charly Cares biedt een betrouwbare oppas!
Oppasstress is verleden tijd met de Oppas App van Charly Cares. Via de app vind je altijd een persoonlijk gescreende oppas. Of je nu op zoek bent naar een vaste oppas, een oppas voor af en toe, of een last minute oppas. En de zogenoemde Oppas Angel woont altijd bij jou in de buurt, op fietsafstand.

En hoe het zit met de betrouwbaarheid? Voordat een Oppas Angel toegang krijgt tot de app, wordt hij of zij gescreend en worden de referenties gecheckt. Ook laten ouders na iedere oppasdienst een rating en review achter. Deze zijn altijd inzichtelijk voor andere ouders. Charly Cares monitort deze ratings en reviews continu, om de kwaliteit te waarborgen.

Natuurlijk is het fijn om één vaste en vertrouwde oppas te kunnen boeken. Daarom bouw je bij Charly Cares je eigen oppaspoule op. Zo heb je niet steeds wisselende gezichten.

Klik op de roze button voor meer informatie en om je gratis aan te melden!

Charly Cares

Wijde Kapelsteeg 1
1012 NS Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen