• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De zorg van CompanannyTerug naar het overzicht

Een opvoedpartner die de unieke kanten van elk kind ziet en het gezinsleven flexibel ondersteunt!
CompaNanny biedt kinderen van 0 tot 4 jaar een rustige en veilige omgeving waar Nannies hen op een liefdevolle en betrokken manier ondersteunen in hun ontwikkeling. Ieder kind is anders en heeft zijn of haar eigen tempo en manier van ontwikkelen. De Nannies van CompaNanny stimuleren elk kind om zelf te ontdekken wat het kan en wil. 

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er de buitenschoolse opvang (BSO). Naast de mogelijkheid voor kinderen om tot rust te komen na een drukke schooldag of plezier te maken met leeftijdsgenootjes, biedt CompaNanny BSO sinds 2012 ook Nannies met bijzondere talenten op het gebied van sport, kunst, dans, muziek of theater. Zij ondersteunen de kinderen in het ontdekken van hun eigen talenten.

Bij CompaNanny kies je uit:
  • Reguliere opvang op vaste dagen van 07.30 uur tot 18.30 uur in horizontale groepen van 0-2 jaar en 2-4 jaar.
  • Verlengde opvang van 18.30 uur tot 20.00 uur. Deze verlengde opvang kunt u zowel op structurele als incidentele basis afnemen.
Veel ouders hebben te maken met wisselende werkdagen of vinden het fijn om meer flexibiliteit in de opvangdagen te hebben. Daarom heeft CompaNanny vestigingsafhankelijke 'maandflex' en 'weekflex' opvang.

Ook op vakantie- of studiedagen is er hele dagen opvang mogelijk bij de buitenschoolse opvang. Er is ook een mogelijkheid om uitsluitend tijdens de vakanties te komen. De prijzen zijn per dag. 

De locaties in Amsteram zijn; Amsterdam atlas arena, Bachzaal KDV/BSO, Titiaan, WFC en 7e montessorischool.

Klik door naar de website voor meer informatie over de filosofie, de prijzen en de verschillende vormen opvang.

Compananny


Amsterdam
Openingstijden De openingstijden van de vestigingen zijn van 07.30 uur tot 20.00 uur. Prijs Per opvang verschillend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen