• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Gordon Training AmsterdamTerug naar het overzicht

Leer een methode voor effectieve communicatie tussen ouders en (jonge) kinderen met de Gordon®-training!
Gordon Training Amsterdam geeft geautoriseerde trainingen en cursussen gebaseerd op de wereldberoemde communicatie methode van de ontwikkelingspsycholoog Dr. Thomas Gordon.

Voor ouders is er 'Effectief communiceren met kinderen'. Een praktische training/cursus voor ouders, opvoeders van kinderen van 2-18 jaar. Opvoeden valt niet altijd mee. Een goede relatie met zijn kind(eren), dat wil iedere ouder.

Het doel is om de relatie tussen opvoeder en kind te verbeteren, zodat meer respect ontstaat voor elkaars behoeften en standpunten. Daarmee worden veel problemen in de opvoeding van kinderen voorkomen. 

Oudercursussen starten ca 3x per jaar : in januari, april en september. Voor wie de oudercursus eerder heeft gevolgd is er een vervolgtraining van vier donderdagavonden.

Ga voor meer informatie over de Gordon®-trainingen, de trainer en om je aan te melden naar de site via onderstaande link.

Gordon Training Amsterdam

Karthuizersstraat 157
1015 LP Amsterdam
Openingstijden Zie de site voor de eerstvolgende aanmeldingsmogelijkheid. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen