Praktijk Monica ZeevenhovenTerug naar het overzicht

Heb je ergens problemen mee en kom je er niet uit? Misschien is therapie iets voor jou (van 2 - 12 jaar).
De therapie is bedoeld voor kinderen met verschillende soorten problemen. De opsomming van mogelijkheden waardoor je therapie zou willen krijgen is beperkt. Zie de site voor meer mogelijkheden:
  • gebeurtenissen die nog niet verwerkt hebben (scheiding, ziekte, verhuizing)
  • moeilijk kunnen voldoen aan de eisen op school/concentratie problemen
  • niet alleen kunnen spelen of juist moeite hebben met vriendjes maken
  • vaak onrustig zijn of heel erg boos kunnen worden
  • veel huilen
De therapie is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Jonge kinderen kunnen samen met een of beide ouder(s) in therapie komen. Vanaf 5 jaar mag je alleen komen. 

Iedere therapie start met twee spelobservaties. Daarna volgt een gesprek met de ouder(s) over de bevindingen uit de spelobservaties. Ga je de therapie volgen? Dan kom je iedere week op een vast uur. Iedere maand heeft de therapeut een gesprek met de ouder(s).

Monica Zeevenbergen biedt creatieve therapie aan kinderen. Zo werken kinderen spelenderwijs aan hun problemen. Ze biedt ook therapie voor moeders met kinderen met problemen aan, omdat het belangrijk is dat zij zich regelmatig ontspannen. 

Kijk op de site voor meer informatie over de therapie en diagnose. Misschien is de Interactieve oudercursus iets voor jullie!

Monica Zeevenhoven

Lekstraat 130-3
1079 EX Amsterdam
Openingstijden Op afspraak. Prijs therapie/gesprek €70,00 per uur. Interactieve oudercursus €60,00 voor 1 ouder per avond (2 ouders is €80,00). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen