Therapie voor KinderenTerug naar het overzicht

De kindertherapeut helpt kinderen die boos of bang zijn om zich weer blij en gelukkig te voelen.
Wat doe je als ouder als je merkt dat het niet goed gaat met je kind? Als je ziet dat je kind het moeilijk heeft of gedrag vertoont waar je geen raad mee weet? 

Vanuit de behoefte van de ouders en het kind biedt de kindertherapeut Brigitte van der Linden begeleiding op maat. Zij helpt jullie samen stap voor stap op weg naar verbetering van de situatie.

Het is een integratieve kindertherapie voor klachten waarop kinderen, de ouders of verzorgers geen antwoord hebben. In de behandeling staat het kind centraal. Doel is het wegnemen van de symptomen, maar vooral het opsporen van de oorzaak.

Wanneer heeft deze behandeling effect? Bij het verwerken van nare gebeurtenissen, bij haperingen in de ontwikkeling, psychosomatische klachten of gedragsproblemen.

Kijk op de site voor meer uitleg bij de bovenstaande problemen. Daarnaast lees je meer over de therapeute.

TIP: Brigitte van der Linden geeft ook trainingen over ouderschap.

Praktijk voor Kindertherapie

Scheepstimmermanstraat 24
1019 WX Amsterdam
Openingstijden Op afspraak. Prijs Tarief oudergesprekken: 90 euro, kindsessies: 75 euro (Beide inclusief 19% BTW). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen