Kinderopvang en BSOTerug naar het overzicht

Op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang van BLOS in Amsterdam is elke dag een avontuur!
Op zoek naar een kinderopvang of buitenschoolse opvang met kleine groepen en veel persoonlijke aandacht? Dan zit je goed bij BLOS kinderopvang! Bij BLOS leert je kind iedere dag iets nieuws!

Er wordt gezorgd voor een veilige en vertrouwde omgeving en stap voor stap wordt de wereld een stukje groter gemaakt. Zo kan het kind vol vertrouwen groeien in zijn of haar eigen tempo.

Bij BLOS leert je kind spelenderwijs wie het is en wat het in zich heeft. De vaste pedagogische medewerkers ondersteunen het kind bij zijn of haar ontwikkeling. Bijvoorbeeld met leren kruipen, lopen en het herkennen van cijfers.

Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen hun hart ophalen bij de buitenschoolse opvang. Met een bomvol activiteitenprogramma met leuke, leerzame en uitdagende activiteiten vliegen de middagen voorbij!  

Klik op de roze button om alle locaties van BLOS in Amsterdam te ontdekken!

Tip: bijna jarig? Kijk voor creatieve, spannende of actieve feestjes op de kinderfeestjes pagina!

BLOS Kinderopvang

Meerdere locaties
Amsterdam
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen