Binnenzwembaden in Amsterdam

10 februari 2020
Voor de waterratjes onder ons is het natuurlijk jammer dat je in de winter niet meer buiten het water in kan plonzen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg binnenzwembaden in Amsterdam om je te vermaken! Hier heb je er een aantal op een rij. Je kan er terecht voor een gezellig dagje uit, een kinderfeestje of zwemlessen.

Het Marnix Zwembad 
Dit is een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Hier vind je twee zwembaden: een wedstrijdbad en een extra verwarmd instructiebad. Het water staat gelijk met dat van de Singelgracht; wie onder het zwemmen naar buiten kijkt, waant zich in open water tussen de boten en eendjes! In het Marnix Zwembad kan je vrijzwemmen als je een diploma hebt en je kan er terecht voor zwemlessen.

Noorderparkbad 
Spelen? Zwemles? Van een drie-meter-plank duiken? 65 Meter glijden? Je kan het allemaal doen in het Noorderparkbad. Je kan er op bepaalde dagen vrijzwemmen en spelen. Ook heeft het Noorderparkbad een nieuwe zwemlesmethode, waarbij kinderen vanaf het begin in diep water zwemmen met een swimsafe pakje.

De Mirandabad 
De Mirandabad heeft onder andere een golfslag-, peuter- en 25-meterbad! Er zijn ook glijbanen, speeltoestellen en drijvendspeelgoed. Daarnaast kan je zwemles volgen of je kinderfeestje vieren met snacks in het restaurant. 

SportPlaza Mercator
Begin hier je zwemles, ontspan even met baantjestrekken of ga een gezellig dagje uit met de familie! Bij SportPlaza Mercator kan je op meerdere tijdstippen in de week vrijzwemmen. Er zijn dan geen lijnen in het zwembad en er liggen zwemplanken, ballen en andere speelmaterialen. 

Het Sloterparkbad
Hier kan je zwemmen in één van Nederlands grootste zwemaccommodaties en de verschillende baden ontdekken! Het Sloterparkbad beschikt over verschillende bassins, zoals een doelgroepenbad, een 50-meter wedstrijdbad, een springbassin en een recreatiebad. In het recreatiebad kan je jezelf vermaken met een glijbaan van 55 meter lang, een stroomversnelling, bubbelbad en meer! Daarnaast kan je bij Sloterparkbad ook je zwemles volgen of Ouder & Kind zwemmen.

Het Bijlmer Sportcentrum
Het Bijlmer Sportcentrum heeft meerdere baden waaronder het recreatiebad en het 25-meterbad. Het recreatiebad heeft een glijbaan, een stroomversnelling, een bubbelbad, massagestralen, stoomcabines en kruidenbaden! Van al dat zwemmen, krijg je natuurlijk honger. Schuif dan aan in de natte bar voor een hapje en drankje! De gewone horecaruimte is te vinden op de begane grond. Je kunt daar ook je kinderfeestje vieren!

Zwembad De Meerkamp
Kom spetteren en spatteren in een van de recreatieve baden van Zwembad De Meerkamp in Amstelveen! Je vindt hier een golfslagbad met een waterglijbaan van 50 meter lang, een wildwaterkreek, een waterparaplu, een bruisbank, 2 whirlpools, een poedelbad, jet-streams en verschillende waterspuiters. Hoe leuk is dat?

Veel water- en spetter plezier gewenst!