De Agenda van Sinterklaas

11 november 2019
Hoor wie klopt daar kinderen....... Het zou zomaar Sinterklaas kunnen zijn! En aangezien de beste man altijd zijn agenda met ons deelt, weten wij waar hij zich de komende weken bevindt!
Sinterklaas feest
Oei oei, Ome Cor heeft last van zijn vingers en Nienke van haar stembanden, net nu Sinterklaas op  27 november naar Het Concertgebouw komt. Ze hebben jouw hulp nodig om de Sint een warm welkom te geven. Zing je mee?

Disco met Sint Nicolaas
Swing met Sint Nicolaas en zijn Pieten op 30 november en 1 december door de Bijenkorf in Amsterdam en Amstelveen. Je kunt met hem op de foto en als je een selfie maakt met Robiii, maak je kans op deze robot. Feest mee.....

Christmas Show als cadeau
Carlo Boszhard, Celinde Schoenmaker en Buddy Vedder schitteren in The Christmas Show. Met dit kerstspektakel vol humor voor jong én oud wordt het een feestje! Nu via Kidsproof tickets vanaf €19,95. Pssst: top Sintcadeau!

Intochten van de Sint
Hij komt, hij komt... en wat heeft Sint het druk!  Wil je weten waar je de Goedheiligman kunt ontmoeten komende weken? We hebben de intochten in en om Amsterdam voor je op een rij gezet! En wel lekker hard voor hem zingen hè!

Chocoladefabriek
Kom jij de Sint ook een dagje helpen? Er wordt elke dag gewerkt in de chocoladefabriek van het Zaans Museum om alle letters op tijd af te hebben! Knutsel een chocolade-wikkel en help de Sint!

De pakjesboot
Vaar op 24, 30 nov of 1 dec met de verwarmde pakjesboot van Veerdienst Amsterdam naar het Winterverblijf van Sint: Het Muiderslot! Bezoek de pakjeskamer en de slaapkamer van Sint.

Dirk & Pietenband
Op 4 december zet Dirk Scheele de Meervaart op zijn kop samen met de pietenband. Drums, gitaren, toetsen en lekker zingen. Sint zingt vast ook een deuntje mee! Ontmoet ze daarna in de foyer.

Super Sint tip
Samen op stap gaan is toch het mooiste cadeau?! En met Entrée Junior heb je een prachtige reden om je (klein) kind mee te nemen naar Het Concertgebouw. Met korting en gave extra's!

STAN & Sint
STAN & CO is nieuw in Amsterdam en dat wil de Sint wel eens zien! Op Zondag 24 nov. gaat hij er brunchen. Er is lekker eten en je kunt pepernoten bakken! De Sint neemt voor ieder iets kleins mee.

Sint op solder
Op 24 november gaat Museum Ons Lieve Heer Op Solder speciaal open voor de Sinterklaas speurtocht. Ontdek de geheimen van de Sint en geniet van knutselen, pepernoten en chocomel!

Een Pietendorp
Het Zuiderzeemuseum wordt op 23, 24 nov en 1 dec een echt Pietendorp. Kom alle pieten ontmoeten en pepernoten proeven! Reserveer vóór 15 november je tickets met €4,00 korting!

NIEUW speelgoed bij Jase & Joy
Wauw! 15 november opent een gloednieuwe speelgoedwinkel in het StadsHart van Amstelveen! Jase&Joy is een nieuwe formule waar je vooral heel veel mag uitproberen. Dus allemaal verzamelen!

Lekker Schaatsen als cadeau!
Wil je (beter) leren schaatsen? Kom dan naar de Jaap Eden IJsbaan! Met in de kerstvakantie zelfs 2 kampen: 23, 24 en 27 dec. de Kerstcursus en 30, 31 dec. & 2, 3 jan. de Nieuwjaarscursus! Toffe én actieve vakantie invulling.