De leukste Halloween activiteiten met kids in en om Amsterdam

20 oktober 2021
Halloween is het feest om het einde van de zomertijd te vieren. En natuurlijk ook om lekker te grrrriezelen! Bekijk snel de griezeligste activiteiten in en om Amsterdam!
Halloween is een oud Keltisch feest op 31 oktober, om het einde van de zomertijd te vieren. Wij vinden het vooral een spannend spooky feest, waarbij iedereen zich zo griezelig mogelijk mag verkleden!

In Amsterdam zijn er genoeg griezel activiteiten voor kinderen. We hebben de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet!

Woensdag 27 oktober


Halloweenfeest bij OCII

Kom eng doen en laat je gruwelijk schminken, verschrikkelijke knutsels maken en gruwelijke hapjes eten, bij OCCII Kinderpret!


Zaterdag 30 oktober


Nachtklimmen bij Funforest

Durf jij het aan? Het donkere bos en de bomen in? Vandaag kun je bij FunForest nachtklimmen en tja, ook hier spookt het met Halloween!

Halloween op NoordOogst

Griezelig goed programma voor en door kinderen en volwassenen. Met vuurtjes, pompoen snijden, maskers en een heuse spooktrein over het griezel terrein!

Halloweenfeest bij Science Camp

Verkleed je zo griezelig mogelijk en kom feesten het Halloweenf feest van Science Camp!


Proefjes bij Hemlab

In het donker kan je verschijnselen ontdekken die in het daglicht niet zijn te vinden en daarom maken ze in de Nacht van de Nacht het laboratorium helemaal donker bij Hemlab.


Unieke Halloween foto's bij Youseum

Kleed je zo gek of eng mogelijk en maak te gekke foto's in het social media museum: Youseum Amsterdam!


Oddbods - Snoepen of spoken

M&N Film Distribution brengt speciaal voor het Halloweenfeest de griezelige kinderfilm Oddbods – Snoepen of Spoken uit, met de stemmen van kinderhelden Ernst en Bobbie.

Griezelen in de Natureluur

Een avond vol met griezelige Halloween activiteiten voor een klein prijsje! Met knutselen, kampvuur, spannende film, optreden en lichtjestocht. 

Zondag 31 oktober


Griezelen bij de Pluktuin

Kleed je zo angstaanjagend mogelijk en kom griezelen bij dit interactieve halloweenfeest voor kinderen bij de Pluktuin Amstelveen!

The Addams Family 2

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe animatiefilm The Addams Family op avontuur!


Tip: bij Halloween horen natuurlijk uitgeholde pompoenen enge versieringen en als je ook iets heeeel engs op tafel wilt zetten, bekijk hier hoe je creepy snacks maakt.