Deze uitjes voor Moederdag en Mei wil je niet missen

7 mei 2019
Verras mama met een uitje op moederdag & leuke tips voor mei
Zondag as is het moederdag! Heb jij al plannen? We hebben een paar tips waarmee je je moeder echt kunt verrassen! En verder fijne tips om deze maand lekker op pad te gaan!
Muzikale zentuin (6+)
Wist je dat rotsen kunnen swingen en tuinen goeie instrumenten zijn? Echt waar! Je ziet het zelf tijdens het muzikale kinderconcert Rots! in Muziekgebouw aan 't IJ op 19 mei! Ben je klaar voor de gave jongens van Slagwerk Den Haag?

Een betoverend sprookje
Ga mee op avontuur op het vliegend tapijt van Aladdin! En laat je betoveren door de magische geest, de mooie prinses Jasmine en de boze tovenaar Jafar op 26 mei in ITA (voorheen Stadsschouwburg )! Leuk voor het hele gezin vanaf 6 jaar!

Muziekfestival (8 t/m 16 jaar)
Op 26 mei vindt het gloednieuwe AMP Festival plaats in Q-factory! Het wordt een muzikale dag vol workshops, optredens en plezier! Voor beginners en gevorderden. Doe gezellig mee en sta zelf ook op het podium.

Feest met Dirk Scheele!
Jongens en meisjes, zijn jullie klaar voor een spetterend feest met Dirk Scheele? Kom dan op 26 mei naar Theater de Meervaart! De voetjes gaan sowieso van de vloer met de swingende nummers van Dirk. (2+)

Outdoor- en waterfun
Waterspelletjes, vlotten bouwen, zeilen, op expeditie en de elementen van de natuur bedwingen... ontdek de toffe instuifprogramma's van Sport4Kidz! De programma's zijn voor kids vanaf 6 en 8 jaar die een zwemdiploma bezitten.

Camping Op Stelten
Een weekend weg in eigen land op 8 en 9 juni? Bezoek dan Camping Op Stelten, een uniek gezinsfestival op Vliegveld Twenthe! Hier kun je samen buiten spelen, spelletjes doen, ontspannen en meer. Dat belooft een heel gezellig weekend te worden!

De Waanzinnige Boomhut (5+)
Psst... Vond jij het boek 'De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen' ook zo fantastisch? Dan moet je zeker naar deze gelijknamige theatershow van Meneer Monster vol humor en fantasie op zondag 19 mei in De Meervaart!

Maak Muziek! Special (6+)
Op zondag 26 mei staat Hoketus in het SoundLAB van Muziekgebouw aan 't IJ centraal! Maar wat is Hoketus? Een werk van de wereldberoemde Nederlandse componist Louis Andriessen! Kom jij het spelen tijdens het Andriessen festival?

Kinderkunstworkshop 7+
Tover net als Rembrandt met licht! Hoe? Ontdek het in deze schilderworkshop en leer hoe je een schilderij opbouwt, welke kwast je gebruikt, kleuren mengt en nog veel meer. Op 7, 8, 9, 11 of 15 mei in verschillende OBA vestigingen.


Verras mama op moederdag

Versier een taart voor mama
Mmm zit dat er niet heerlijk uit? Een zelfversierde taart die je samen maakt met een meesterbanketbakker in de Bijenkorf Amstelveen! Kom je ook op 11 mei? Dan kun je je moeder er mooi mee verrassen op Moederdag!

Moederdagknutsels
Deze week nog even lekker knutselen of zondag iets lekkers maken voor je mama? We hebben wat kleine én makkelijke ideetjes voor je. Stop er vooral veel liefde in en geef er een dikke pakkerd bij! Wedden dat ze blij is?

Maak een gratis boeketje!
Verras je moeder op Moederdag met een kleurrijk bloemboeket! Die moet je natuurlijk wel even zelf samenstellen bij winkelcentrum Gelderlandplein op zaterdag 11 mei. Er zijn een heleboel verschillende bloemen waar uit je kunt kiezen. Leuk!

Doornroosje (3+)
Wat als Doornroosje al wist dat ze vervloekt was en zich zou prikken aan het spinnewiel? Zou het bekende sprookje dan anders verlopen? Je ziet het tijdens deze humoristische voorstelling op 12 mei bij CC Amstel!