10x gezinsuitjes in februari

3 februari 2022
Wat een feestje dat we er weer op uit kunnen. Hieronder vind je leuke uitjes met de kinderen voor de komende tijd. En.... voor je het weet is het voorjaarsvakantie! Veel plezier!

NIEUW: Hermitage met kids

Blauw-rood-geel-zwarte vlakken of alle kleuren door elkaar. Vandaag opent de nieuwe tentoonstelling Avant-garde in de Hermitage. Lekker kleurrijke kunst en objecten van Malevitsj en Kandinsky én een knikkerbaan. Neem je kids mee! Tot 12 jaar is de entree gratis.

Kidsproofkorting voor ONE

Dans, zang en muziek in het eerste LED-Box Theater: ONE de musical is echt voor de hele familie! Het hartstochtelijke verhaal van Amon en prinses Mira en hun onmogelijk liefde. Hoe het afloopt? Boek nu je kaartjes met 20% KIDSPROOF korting en beleef het mee!


Stedelijk voor families

Ben je wel eens in het Stedelijk Museum geweest? Ze hebben er spectaculaire moderne kunst, speciale familie-rondleidingen en een tour die via Whats App gaat. En in de voorjaarsvakantie kun je er tie-dyen. Te gek toch!

Samen naar de schouwburg

Niks is leuker dan met je kind naar het theater gaan. Samen genieten van het decor, de spelers, de sfeer in de zaal. In Schouwburg Amstelveen zijn kinderen van harte welkom. Ze hebben zo'n superleuk programma dit voorjaar!

Onze blog hit: sneeuw maken!

Bij gebrek aan sneeuw deze winter, zijn ouders kennelijk naarstig op zoek naar manieren om toch een witte wereld te creëren. Onze blog 'sneeuw maken' wordt namelijk heel veel bekeken. We delen 'm nog een keer!

De beste verjaardag ooit

Kareltje wordt 5 en viert zijn verjaardag met worteltaart en cadeautjes maar dan verloopt de dag ineens heel anders dan verwacht! Een vrolijke en avontuurlijke animatiefilm voor kinderen vanaf 4 jaar! Te zien in Het ketelhuis en Rialto.

Zing samen bij Nieuw Vocaal

Ben je dol op zingen? En word jij ook er ook zo blij van samen zingen? Neem dan eens een kijkje bij Nieuw Vocaal Amsterdam. Ruim 300 kinderen hebben hier wekelijks heel veel plezier. Zo leuk! PS: Er is al een koor voor kleuters. En je kunt een proefles boeken.

7x Binnenspeeltuinen

Is het druilerig weer en vliegen de koters thuis tegen de muren? In echt elke windrichting in (en om) Amsterdam vind je wel een binnenspeeltuin. Ideaal om iedereen even te laten uitrazen. Wij hebben er 7 op een rijtje gezet!


Feestje in het Muiderslot

Net als in de ridderverhalen uit de middeleeuwen maak je een spannende tocht in en om het betoverde Kasteel Muiderslot, met onderweg verschillende opdrachten om de verloren sleutel te vinden. Een supertip voor je feestje!

Neem gratis een vriendje mee

Cool; de Mobility Experience is weer open. Met o.a. een nieuwe Simrace in een echte Formule 1 auto! En als welkom-terug actie mag je nu gratis een vriendje meenemen. Dus alle Maximes en Maxen in spé, grijp je kans.

Veel plezier! Naar de website