De leukste ijsbanen in Amsterdam

17 november 2019
Brrr... De kou is weer toegeslagen. Gelukkig betekent dat ook dat je weer overal in Amsterdam lekker op het ijs kan glijden!

Jaap Eden IJsbaan

De Jaap Eden IJsbaan heeft naast een 400 meter baan waar je je rondjes kunt schaatsen, ook een aparte baan voor de beginners en kleintjes en een schaatshal waar je overdekt kunt schaatsen!

Winkelcentrum Gelderlandplein

Ook de schaatsbaan op het Gelderlandplein is weer geopend! Kleine kids kunnen hier rustig samen met hun ouders de eerste meters op het ijs maken. Ook oudere kinderen kunnen hier lekker schaaten terwijl de ouders even boodschappen doen. Open tot/met 6 maart!

Ice Amsterdam Museumplein

Tot en met 30 januari kan je heerlijk schaatsen op het museumplein met een prachtig uitzicht op het Rijksmuseum. Daarnaast zijn er nog allerlei kraampjes met lekkere hapjes, drankjes, lifestyle, fashion, en live entertainment. 

Zwieren in Winter Village Amstelveen

Het Stadshart van Amstelveen is deze wintermaanden omgetoverd tot een echt winters dorp. Met naast kerstkraampjes, heel veel lekkers ook een schaatsbaan!
Kom je zwieren op ijs?

Winter Village Amstelveen
Winter Village Amstelveen

IJsbaan Rembrandtplein

Schaats onder de mooie kerstverlichte bomen! Natuurlijk worden er op en rond de schaatsbaan ook nog allerlei activiteiten georganiseerd. Kom je een kijkje nemen?

Let op!: Handschoenen zijn over het algemeen verplicht in verband met veiligheid. Afhankelijk van de locatie kun je je eigen schaatsen meenemen of er een paar huren.

Veel schaatsplezier!

Op zoek naar alle uitjes in Amsterdam?  Het complete overzicht per dag vind je in onze Uitagenda.