5 Keer indoor trampoline springen

25 mei 2021
Wij zijn een gat in de lucht gesprongen om deze super indoor trampoline plekken voor jou te testen. Weer of geen weer, trampolinespringen is altijd leuk. Ga mee en jump!
Jump-xl
VROG
Zo vrij als een vogel springen als een kikker. Dat kan bij VROG in Amsterdam Oost, naast de Jaap Edenbaan. Een groot trampolineveld met airbag waar je naar hartenlust kunt stuiteren, bouncen, jumpen en salto’s maken. Wil je het liefst elke week? Bij VROG zijn er wekelijkse trainingen vanaf 6 jaar oud. Voor elk niveau is freerunning mogelijk. PS; Kleintjes (2-6 jaar) kunnen wekelijks terecht bij MINI-VROG.
Jumpsquare
In voor een goede jumpsessie? Dan ben je bij Jumpsquare in Amstelkwartier aan het goede adres! “Gewoon”freestylen in de Fun Area of hoog hoger hoogst in de Trick Area. Voor de evenwichtigen onder ons is er de Slackline; degenen die houden van tref-en basketbal kunnen zich uitleven in de Sport Area. Voor de mini jumpers is er op zaterdag en zondag tussen 10 en 12 Mini Jump, uitsluitend voor kinderen tussen de 2 en 9 jaar. (1 begeleider gratis)
Jumpers Indoor
In het Fun Center Amstelveen kunnen jong en oud, onder toezicht van een jumpers coach, zich uitleven op 32 trampolines, 2 dunking zones, een tumbling baan en een foam pit. Uitgesprongen? Misschien heb je nog zin in een potje lasergamen of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes karaoke doen. Jumpers Indoor is hèt recept voor een supergezellige en sportieve dag.I-Jump
De jumpsensatie van het noorden! Ervaar I-Jump in Amsterdam Noord en kom trampolinespringen in de uitgebreide jumpruimte. Maak salto’s en landt zacht in de foampit. Wist je dat je bij I-Jump je verjaardagsfeestje kan vieren? Succes verzekerd.StreetJump
Salto vooruit, salto achteruit. Bij StreetJump in Diemen kun je eindeloos oefenen op een van de trampolines. En dan ben je er nog niet. Voor de echte dare devils is er de walk wall en de 4 meter hoge jump tower. Of de foampit waar je vanaf de schuine of waterfall trampolines in kunt vliegen. Voor de stuiterballen tussen 2 en 7 jaar is er Mini Jump. Garantie voor een dagdeel plezier met de hele familie!