De 5 gezelligste kerstmarkten in Amsterdam en omgeving op een rij

6 december 2023
Kom met de hele familie de sfeer proeven bij deze gezellige kerstmarkten in Amsterdam! Je kunt er terecht voor cadeautjes, heerlijke hapjes met chocomelk en natuurlijk kan de kerstmuziek niet missen!
Het Amsterdamse Winterparadijs

Winter Festival Amsterdam

De grootste kerstmarkt van Amsterdam op het Museumplein! Helaas zonder de ijsbaan dit jaar.
Kom je ook langs tussen 13 en 26 december? 


Funky Xmas Market

Ben je op zoek naar originele kerstcadeaus en wil je dat doen in een funky kerstsfeer! Kom dan op 17 december naar de Funky Xmas market, waar je naast kerstcadeaus ook kunt genieten van lekkere kersthapjes, bijzondere producten, live muziek, glühwein en natuurlijk warme chocolademelk!


Pure Markt Wintereditie 

Op 17 december vind je in Park Frankendael de lekkerste verse en pure producten! Stel zelf een lekker cadeaupakket samen of doe hier je inkopen voor het kerstdiner!

Wintervillage Amstelveen

Tijdens Winter Village is het winkelcentrum Stadshart omgetoverd tot een heus winters dorp met kerstkraampjes, een schaatsbaan en een lekkernijenplein. Doe mee aan een curling competitie, kom discoschaatsen of volg schaatslessen.


Het Amsterdamse Winterparadijs

Super veel leuke actitiviteiten in de RAI Amsterdam (in- en outdoor). Je kan hier bijvoorbeeld schaatsen, curlen, een ritje maken in het reuzenrad of komen luisteren naar een leuk optreden! Dit Winterparadijs is te bezoeken tussen 14 en 30 december 2023.


Op zoek naar nog meer uitjes in Amsterdam in de donkere maanden, klik op de roze button voor het overzicht per datum. Naar de website