De 5 gezelligste kerstmarkten in Amsterdam en omgeving op een rij

18 december 2022
Kom met de hele familie de sfeer proeven bij deze gezellige kerstmarkten in Amsterdam! Je kunt er terecht voor cadeautjes, heerlijke hapjes met chocomelk en natuurlijk kan de kerstmuziek niet missen!
Het Amsterdamse Winterparadijs

Winter Festival Amsterdam

De grootste kerstmarkt van Amsterdam op het Museumplein! Het Ice Village staat bekend om de heerlijke combinatie van schaatsen en winkelen in een magisch winterlandschap. Kom je ook langs tussen 14 en 26 december? 


Funky Xmas Market

Scoor hier de leukste, mooiste, apartste, grappigste of lekkerste cadeautjes voor de kerstdagen! Er is veel muziek en je kan ook lekker een hapje eten bij één van de veel foodtrucks! Super gezellig. Kom je langs op 18 december? 


Pure Markt Wintereditie 

Op 18 december vind je in Park Frankendael de lekkerste verse en pure producten! Stel zelf een lekker cadeaupakket samen of doe hier je inkopen voor het kerstdiner! 


Kerst BraderIJ

Een gezellige, feestelijke, kleine kerstmarkt, georganiseerd door buurtbewoners. Klinkt dat niet mega gezellig? Er is live muziek, theater, een kampvuur en natuurlijke leuke marktkraampjes! Kom alvast in de kerstsfeer op 16 december op de Johan van Hasseltweg 21!


Wintervillage Amstelveen

Tijdens Winter Village is het winkelcentrum Stadshart omgetoverd tot een heus winters dorp met kerstkraampjes, een schaatsbaan en een lekkernijenplein. Doe mee aan een curling competitie, kom discoschaatsen of volg schaatslessen.


Het Amsterdamse Winterparadijs

Super veel leuke actitiviteiten in de RAI Amsterdam (in- en outdoor). Je kan hier bijvoorbeeld schaatsen, curlen, een ritje maken in het reuzenrad of komen luisteren naar een leuk optreden! Dit Winterparadijs is te bezoeken tussen 15 december 2022 en 1 januari 2023.

Op zoek naar nog meer uitjes in Amsterdam in de donkere maanden, klik op de roze button voor het overzicht per datum. Naar de website