7x Kerstvakantie kampen in Amsterdam op een rij

18 december 2022
Wil je in de kerstvakantie naast oliebollen, kerstdiners en familie ook lekker avonturen beleven met leeftijdsgenootjes? En vrienden maken? Boek dan 1 van deze leuke vakantiekampen! Dat kan bij sommige al voor een paar dagen!
kerstvakantie vakantiekampen

Boek een te gek kerst vakantiekamp


Little Star Fitness Camps

Sporten, circusvaardigheden, leren over voeding, de wetenschap ontdekken, yoga, dansen en knutselen. Dat kan bij de kampen van Little Star Fitness! Geef je op voor de kerstvakantie en doe mee. Voor kids tussen de 4-12 jaar.

VROG combo freerun camp

Het Combo Freerun camp van VROG is de perfecte manier om freerunning uit te proberen en technieken te oefenen in combinatie met trampoline springen. Je kunt al voor een halve dag boeken! (7+)

Sport4kidz kamp

In de eerste en tweede week van de kerstvakantie organiseert Sport4kidz sportdagen met een lekker actief programma. GPS tochten, vuurmaken, archery tag, balsporten en meer.

The Little Gym, serious fun

Tijdens de kerstvakantie ga je samen met leeftijdgenootjes op sportief avontuur in de gymzaal van The Little Gym. Ontdek het regenboogkasteel of word piraat op het schip van Kapitein Groenbaard! Voor kids tussen de 3-10 jaar.

UP Vakantiekamp

Word een echte Robin Hood, knallen met bubbelvoetbal, lasergamen, VR game, buitensporten en meer! Het vakantiekamp van UP Events Kids is een groot feest. Je kunt 1 of meer dagen boeken. Voor kids van 8 t/m 13 jaar.

Monkey Moves

Je apekop echt van de kerstvakantie laten genieten? Dat kan tijdens het leuke multisport kamp van Monkey Moves! Er zijn verschillende sporten voor kids van 4 t/m 9 jaar. Met nieuwe locatie in West!

Wintersport in Amsterdam

Brrr, koud hè? Perfect moment om te leren schaatsen. Of je schaatsskills even op te frissen voor er natuurijs ligt. De Jaap Eden ijsbaan organiseert 2 kidsvakantiekampen. Altijd zo leuk!

Nog meer vakantiekampen


Ben je benieuwd welke kampen er nog meer zijn? Klik op de roze button!


Liesbeth & Dies Naar de website