12 Toffe kinderfeestjes voor jetjes en jobjes in Amsterdam

19 augustus 2021
Was je jarig deze zomer? Of binnenkort jarig? We hebben weer toffe kinderfeestjes voor je op een rij gezet. Fijne verjaardag!
Een feest voor muzikale kids!
Drummen & tokkelen, elektronische & spacegeluiden creëren: in het SoundLAB van het Muziekgebouw kan het allemaal! Met wel honderd bijzondere instrumenten maak je samen een musictrack. En natuurlijk neem je het op voor thuis!

Actieeeeee
Zoek je een mega tof kinderfeestje? Bij UP Events kun je uit verschillende toffe kinderfeestjes kiezen zoals escape game, bubbelvoetballen, lasergamen, VR, archery tag, boogschieten... Moeite met kiezen? Een combi kan ook!

Maak een graffitikunstwerk
Leer met je vriendjes en vriendinnetjes de kunst van graffiti tijdens het feestje van Graffitifun! Onder leiding van een professional maken jullie allemaal je eigen kunstwerk. Uiteraard gaat het kunstwerk mee naar huis!

Sportfeestjes van Sport4kidz
Noem een sport en Sport4kidz heeft er een feestje voor! Watersporten, bubbelballen, outdoorsporten, voetballen, apenkooien, survivallen.....echt alles! Er zijn feestjes voor binnen én voor buiten! Wij vierden diverse top feestjes bij ze!

Fun Forest klimfeestje
Hét feestje voor echte durfals! Want zo hoog in de bomen is best spannend! Gelukkig geeft Fun Forest vooraf instructie én zit je goed gezekerd. Al vanaf 6 jaar kun je op jacht naar de bananen en de schat. Zo cool!
Kijk hoe wij het vonden.

Monkeytown Amsterdam
Voor alle aapjes is een feestje bij Monkey Town Amsterdam 'the place to be'. Klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden, spelen in de ballenbak, bouwen met de super lego en nog veeeel meer. Er zijn diverse arrangementen!

Feest voor Social Media fans
Spring in de reuze ballenbak, speel met €25.000 in een kluis, word verblind in de spiegelruimte of schommel tussen het pluche. Bij een feestje in Youseum lopen jullie gegarandeerd de deur uit met de meest beeldige foto's voor je socials!

KidsFort feest
Bij FORTtreffelijk in Marken-Binnen kan je een stoer partijtje geven met een escaperoom én lasergamen in een fantastisch fort! Mijn dochter vierde op deze unieke locatie een onvergetelijk feestje! Voor kids van > 7 jaar

VR Room
Urenlang speelplezier vol spanning en actie met de VR headsets van VR Kinderfeestje. Supercool en zo geregeld! Ideaal, kids kunnen zich hier urenlang zelf mee vermaken. Veel keuze uit spellen die je direct kunt spelen!

Creatief feestje
Vlecht en bak een feestchalle, speel de mazzelbingo of beschilder een feestbeker. Bij het Kindermuseum van het Joods Historisch Museum ontdek je op je verjaardag alle kamers van dit huis. Vergeet de nieuwe VR-wereld met Eden niet!

Topfeest bij JUMP freerun
Tijdens de freerun feestjes leer je wat freerunnen is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! De feestjes worden gegeven door échte freerunners, zij laten je ook de meest spectaculaire trucs zien.

Even een bakfiets lenen!
De bakfiets is in Amsterdam een ideaal vervoermiddel met kinderen. Maar ja, eentje kopen is wel prijzig, helemaal een elektrische. Cargoroo heeft er wat op bedacht: de Buurtbakfiets. Je leent en betaalt alleen voor de momenten dat je hem nodig hebt. Perfect toch!

Op zoek naar nog meer verjaardagsfeestjes? Op Kidsproof Amsterdam vind je er meer dan 200....zit er vast een voor je tussen die jij leuk vindt! Naar alle feestjes -->>