icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

10 keer naar buiten in de herfstvakantie

6 oktober 2020
Regenlaarzen aan, regenpak aan en hup eruit, want deze uitjes zijn zeker de moeite waard om je in de herfstvakantie los te weken van de verwarming en lekker naar buiten te gaan!
Natuur avontuur!
Amsterdam heeft veel water, maar wist je dat er stiekem ook veel groen is? Urban Nature heeft er een prachtige kaart van gemaakt. Shop 'm en je zet zo een toffe wandeling uit!

Gloednieuw parcours
Klik en zoef, welkom bij Fun Forest! Wat je in een gewoon bos niet mag/kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in, klimmen van boom tot boom. Check het nieuwe parcours en neem een beetje lef mee!

Ontdek Amsterdam
Een echt coronaproof uitje in de vakantie? Huur een bootje bij Mokum Bootverhuur en ontdek Amsterdam vanaf het water. Er gaat echt een wereld voor je open!Maak een nestje
Vogeltjes zitten ook graag een beetje warm. Daarom zoeken ze een beschut plekje. Kans maken dat ze zich bij jou nestelen? Koop een nestkastje bij de Boswinkel! En zet hem thuis samen in elkaar.

Vind de Gruffalo
Hij heeft vlijmscherpe klauwen en kaken die alles kauwen. Een gifgroene wrat op z’n neus en stekels van z’n staart tot z’n kop! Help jij 'm op 18 okt zoeken bij De Natureluur!

2 x Schaatsen
De Jaap Eden IJsbaan heeft wat nieuws: een proefcursus van 2 lessen in de vakantie. Kun je rustig even kijken of schaatsen iets voor jou is! Psst: neem lekker een vriendje mee.
Proefjes doen!
Magneet mysterie of mineralen mania; natuur- en scheikunde hebben iets magisch! Experimenteer je mee in het Amsterdamse Bos op 15 okt. met Mad Science?

Pompoenen pret
Dit is altijd zo'n leuke herfst activiteit! Grote pompoen uithollen, gezichtje maken en versieren. In oktober kun je bij de Pluktuin Amstelveen de hele maand terecht!

Herfstwandeling
De Boswinkel heeft een kersverse herfstspeurtocht voor gezinnen. Leuk voor alle leeftijden én die frisse neus. Zeker weten dat je zo vrolijke kids het Amsterdamse bos in krijgt!Zwieren & zwaaien
Het buitenmuseum van het Zuiderzeemuseum is éxtra sfeervol met gratis kermisattracties uit de jaren ’20. Draai mee in de zweefmolen, sla op de kop van Jut en meer!

Voor de complete agenda in de herfstvakantie, klik hier -->>

Veel plezier!