• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

13x (hartverwarmende) uitjes in december

29 november 2023
Die donkere dagen van december.. Vul je gewoon lekker met leuke (hartverwarmende) uitstapjes, vrolijke concerten, toffe voorstellingen, spectaculaire shows en meer te gekke uitjes. Boek vlug, voor het feesten weer begint.

Peter en de Wolf

Op 17 december vertelt Frank Groothof in H'ART het verhaal van Peter en de Wolf. Een heerlijk muzikaal sprookje met muziek van Sergei Prokofiev en uitgevoerd door jonge talenten. Voor kinderen en zij die ooit kind waren.....

Winter Wonder Walk

Gaan jullie mee met de culture foodwalk langs de highlights van Museum Quarter? Tijdens de rondleiding leer je bijzondere weetjes over de geschiedenis en de architectuur. Onderweg geniet je van hapjes, drankjes en toffe verrassingen!

Meld je aan!

Is jouw kind tussen de 9 en 14 jaar en wil het eens stralen op het podium van Het Concertgebouw? Schrijf het dan in voor het Koninklijk Concertgebouw Concours 2024! Alle genres zijn welkom. Extra leuk met de gratis workshopmiddag!

1000+1 nacht | 8+

De eeuwenoude vertelling komt op 2 dec. terug in een muzikale voorstelling in de Meervaart! In het ziekenhuis vertelt de vader van Layla de mooiste verhalen. De fantasiewereld en het heden versmelten zo steeds meer. Wauw!

De Musical4daagse

Dit 4-daags Musicalkamp komt terug in de kerstvakantie! In Theater de Omval gaan kinderen aan de slag met zingen, dansen en acteren. Uiteindelijk kunnen ze stralen in een voorstelling voor echt publiek. Een unieke ervaring!

NEMO Science Spektakel

100 jaar NEMO Science Museum wordt op 8 dec gevierd met een spetterende Science Show! Op en rond het water worden drie verbluffende experimenten live uitgevoerd. Kijk je ogen uit naast het iconische gebouw van NEMO. Het event is GRATIS.


Topsy Turvy | 4+

In de Topsy Turvy wereld staat alles op z'n kop. De dansers en het publiek reizen samen door de bergen, zwemmen in de zee en trotseren allerlei gevaren. Bewonder vriendschap, dans en video op 10 december in het Plein Theater!

Mega Mindy Show | 4+

Mega Mindy komt terug op het podium tijdens de interactieve theatershow van Studio 100! Samen met Mega Toby gaat ze op zoek naar de geheimzinnige boef. Zing mee tijdens deze vrolijke show op 10 december bij Schouwburg Amstelveen!

Schaatsen in de vakantie

Ben je op zoek naar een actieve vakantie-invulling? Kom naar Jaap Eden! Je krijgt tijdens de kerstvakantie 2 uur per dag schaatsles om je techniek te verbeteren. Er zijn twee verschillende cursussen, ieder op zijn eigen niveau.

Vrolijk peuterconcert

Tijdens het Pianoduo Festival Amsterdam op 9 december speelt het interactieve concert 'Familie Vinger en tante Sopraan' voor de jonge muziek liefhebbers. Zing, dans en spring mee met je favoriete nummers. Een heerlijk vrolijk concert!

Zwerfhonden | 8+

Beleef een spannende muzikale dansvoorstelling met meerstemmige hondenkoren en duetten. Voorstelling over macht en kwetsbaarheid naar het verhaal van Toon Tellegen. Op 10 dec. te zien in het Bijlmer Parktheater.

Nieuw: FamFam

Nieuw in Amsterdam en Amstelveen: FamFam! Geef kinderspullen een tweede leven op deze te gekke lokale marktplaats. Geen gedoe met versturen, maar een persoonlijk moment in de buurt. Duurzaam en lekker betaalbaar!

Cool: Messi Kids Menu

Zijn jullie al eens bij het Hard Rock Cafe op het Max Euweplein geweest? Hier kunnen de kids nu smullen van een Messi Kids Meal! Bij de Messi X Burger en Messi Golden Chicken Sandwich zit ook een verzamelposter en activiteitenblad!

Boek nú voor kerst!

Met de sneeuw in de lucht zijn wij ook alvast bezig met de kerstvakantie. Jullie ook? We hebben de uitagenda gevuld met al 100 (!) leuke uitjes. En vullen hem dagelijks nog aan. Dus hou hem in de gaten en boek snel wat tofs!
Naar de kerstvakantie tips ? Klik op de roze button! Naar de website