Eropuit met Pinksteren: dit kan weer

19 mei 2021
Een lekker lang Pinksterweekend voor de boeg? Heb jullie al plannen? Nu er weer meer mag hebben wij zin om eropuit te gaan met het gezin. Deze uitjes kunnen weer met Pinksteren!

Artis

Aapjes kijken, lunchen bij de zebra's, zijn er jonge dieren geboren? Trek gerust een dagje uit voor deze dierentuin midden in de stad en plan een dagje Artis!


Fun Forest

Wil je geen aapjes kijken maar de aapjes uitlaten, klim dan de bomen in bij Fun Forest in het Amsterdamse Bos. Dit klimpark is echt geweldig en er zijn makkelijke en moeilijkere parcours!


Wind 'n Wheels

Lekker de wind in je haren en in de zeilen; bij Wind 'n Wheels kun je met de hele familie komen landzeilen of blokarten! Echt een stoer familie-uitje!


OBA

Gelukkig, we mogen weer naar de OBA! Je kunt er natuurlijk naar hartelust weer boeken gaan lenen, of bij de OBA Oosterdok en Muizenhuis gaan bekijken.


Hortus

Een van onze favoriete groene plekjes midden in de stad, deze prachtige tuin! Hoor, ruik en voel hoe tropische planten bloeien en groeien! Er is een gratis kinderspeurtocht die je dwars door de Hortus Botanicus leidt!


Bootje varen

Ontdek Amsterdam vanaf het water! Wedden dat je weer hele andere dingen ziet? Je kunt bij verschillende aanbieders een bootje huren. Vaak zijn er zwemvesten aanwezig en sommige verhuurs hebben een leuke speurtocht voor de kinderen. Bekijk hier waar je een sloepje kunt huren.


Trampoline springen

Mijn kids sprongen hier zo ongeveer een gat in de lucht toen ze hoorden dat Jumpsquare en Streetjump weer open zijn. Een bezoekje staat dus zeker op hun lijstje voor Pinksteren!


Speurtochten

Ontdek Amsterdam op een leuke manier en doe een van de speurtochten. We hebben verschillende speurtochten die leuk met kinderen zijn op een rij gezet!



Terrassen

De terrassen mogen ook weer open tot 20 uur. Nu maar hopen dat het een beetje lekker weer wordt! We maakten een selectie met terrassen met speelplezier en terrassen aan het water!


Een overzicht van alle activiteiten tijdens Pinksteren in Amsterdam, vind je in onze uitagenda.