• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

8x binnenspeeltuinen in en om Amsterdam

16 maart 2023
Is het druilerig weer buiten en vliegen je kinderen tegen de muren op? Dan is een binnenspeeltuin een ideale mogelijkheid om even die energie kwijt te raken. Gelukkig kent Amsterdam verschillende binnenspeelparadijzen. Wij hebben ze op een rijtje gezet! Wat is jouw favoriet?

Ballorig


Yesyesyes! Hiervan zijn er 2 in Amsterdam! Zowel bij de Johan Cruyff Arena als bij Amsterdam Gaasperplas kun je het hele jaar door terecht in deze superleuke binnenspeeltuin. Autorijden, trampolinespringen, klimmen tot aan het plafond. Neem je vrienden mee! En, nog geen plannen voor je kinderfeestje? Dan is dat bij deze opgelost. Tot snel.

ballorig

Jimmy's Speelparadijs


Neem je de monorail, beklim je het klimkasteel, rolschaatsen bij de rollerdisco, rondjes rijden over de skelterbaan, springen op het luchtkussen....tja, trek er maar een paar uur voor uit, dan hoef je geen keuze te maken maar kun je het gewoon allemaal doen! Voor ouders is er WIFI en koffie....Candy Castle


In deze monumentale kerk in Amsterdam West zit de hoogste en grootste playzone van de Benelux. Hier kunnen kinderen tot en met 12 jaar naar hartenlust bewegen. Garantie voor een goede nachtrust na een dag Candy Castle! Voor de ouders is er overal ruimte om lekker te zitten onder het genot van een hapje en een drankje. En, what’s in the name: voor de kinderen genoeg lekkers om hun energie weer op peil te brengen.

candycastle

Race Planet


Wie kent de snelste weg naar Race Planet? Voor iedereen die van snelheid houdt, race mee in een van de super coole auto’s en andere vervoersmiddelen. Verkeersregels leren en je rijbewijs halen, dat kan! Wil je liever bowlen of laser gamen? Kan ook! Voor de allerkleinsten is er een speelhoek met een klimtoestel. Ook aan de allergrootsten -opa’s, oma’s, vaders, moeders….- is gedacht. Genoeg te doen voor alle leeftijden.

raceplanet

Monkey Town


Hey apie, ga je mee naar een van de twee Monkey Town-vestigingen? Kom je springen en spelen in Amsterdam? Of kom de beest uithangen in Diemen en slinger jezelf van toestel naar toestel in dit te gek gave speelparadijs in Diemen. En, psssst, je kunt hier ook lasergamen. Geloof het of niet, het eerste spel is gratis!

monkeytown

Funzone

In alle hoeken en gaten vindt je hier leuke attracties en spellen. Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema! Okke & Pi staan te wachten om met iedereen te spelen en samen op avontuur te gaan. Er is genoeg te doen, zoals klimmen, glijden en bouwen. Ook is er een cool Trampolinepark.

chimpiechamp

Darteldome


Ook in Zaandam hoef je je niet te vervelen als het regent. Bij Darteldome kun je een vulkaan beklimmen, trampoline springen in de lucht (denk daar maar eens over na) en op rubberbanden naar beneden roetsjen. Ook kun je een ritje maken in een van de elektrische autootjes. Kortom, genoeg te doen in deze toffe indoor speeltuin.

darteldome

Funmania


In Aalsmeer kun je indoor klimmen, klauteren, springen, turnen en voetballen! Funmania is voor alle leeftijden, voor elk niveau is er genoeg uitdaging. Heb jij stoere kids maar hou je ze wel graag goed in de gaten? Fumania is lekker overzichtelijk. Klim op de Funwalls, ga skelteren, ga over de zipline of ga tuben, er is zoveel te doen en het ziet er ook nog eens prachtig uit!Lekker weer? Amsterdam heeft ook een toffe speeltuinen buiten!
Op zoek naar andere toffe uitjes in Amsterdam? Klik op de roze button. Naar de website