De leukste voorjaarsvakantie kampen!

6 februari 2024
Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Ook in de voorjaarsvakantie zijn er toffe kampen!

Voorjaarsvakantie kampen


Op avontuur in de vakantie

Kinderen die dol zijn op bewegen en avontuur vermaken zich zeker tijdens de sportdagen van Sport4Kidz! Leuk om nieuwe outdoor- en multisporten te leren en andere sportievelingen te ontmoeten. Te boeken voor 1 of meerdere dagen!

Little Star Fitness Camp

Leuke spelletjes doen, nieuwe sporten proberen en nieuwe vriendjes maken in de vakantie? Dat kan bij het kamp van Little Star Fitness! De komende voorjaarsvakantie komt er van alles aan bod voor kids tussen de 4 en 12 jaar.

ART ZUID ART CAMP

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen vijf dagen aan de slag als kunstenaar! Tijdens het ART CAMP van ART ZUID leren ze elke dag over een nieuwe manier om kunst te maken. Met op vrijdag een tentoonstelling voor publiek!

1:1 Coding & Robotics Class

Bij JetLearn leren kinderen van 6 tot 16 jaar in 1 op 1 lessen coderen en robotica. Er is keuze uit lessen als Minecraft, Roblox, robotica, kunstmatige intelligentie en meer. De lessen worden gegeven in het Nederlands en Engels. Te boeken met Kidsproof korting!

Vakantiekamp The Little Gym

Zal het deze vakantie lukken om de 'quest' op te lossen? Met spelletjes, de groepsactiviteiten en toestelbanen kunnen de kids helemaal los! Een kamp van The Little Gym betekent serious fun! Leuk voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Schaatsen in de vakantie

Het ijs op? In de voorjaarsvakantie kan het nog! Bij de Jaap Eden IJsbaan kun je zelfs een nóg betere schaatser worden. Tijdens de 5-daagse cursus krijg je elke dag 2 uur lang tips en tricks. De cursus is mogelijk voor alle niveaus.


Op zoek naar nog meer kampen? Klik op de roze button. Naar de website