Tips voor toffe vakantiekampen in en om Amsterdam

4 april 2024
Op vakantiekamp gaan is een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! We hebben alvast een selectie gemaakt van wat toppers voor de mei- en/of zomervakantie!

Kampen (zonder overnachting) in en om Amsterdam

Museumkamp mei | 9+

Op 4 locaties in Amsterdam aan de slag met een groot kunstwerk, dat kan bij het ELJA Museumkamp van Amsterdam Museum! In vijf dagen doen kinderen inspiratie op en knutselen ze erop los. PS: helemaal gratis (9-12 jaar).

ARTZUID ART CAMPS | 5+

Bij het kunstkamp van ARTZUID leren kinderen elke dag iets nieuws over de verschillende manieren om kunst te maken. Ze gaan werken met allerlei materialen, vormen en kleuren. En op vrijdag is de grote tentoonstelling!

Te gek vakantiekamp | 8+

Een kamp in de mei- en zomervakantie bij UP Events Kids is een groot kinderfeest. Met heel veel verschillende activiteiten als lasergamen, Robinson Crusoë, VR, bubbelvoetbal en meer! Je kunt al boeken vanaf 1 dag.

Kamp voor Little Stars | 4+

Tijdens een kamp van Little Star Fitness komt er van alles aan bod: sport, voeding, wetenschap, yoga, knutselen, enzovoort! Kinderen vanaf 4 jaar leren nieuwe vaardigheden, ontmoeten nieuwe vrienden en beleven superveel fun!

Kinderyogakamp | 6+

Alvast voor de zomervakantie: een kamp vol positiviteit, flexibiliteit, kracht en plezier! 3 dagen lang kunnen kinderen aan de slag met yoga, plukken in de moestuin, plonsen, muziek en meer. De Kinderyogatuin geeft het kamp 3 keer.

Splashweken watersportkamp

In de mei- en zomervakantie zijn er toffe vakantiekampen op en rond het water bij Watersportcentrum Sloterplas. Lekker een week zeilen in de Optimist of kanovaren, vlotten bouwen, SUPpen en meer bij Meerkamp. Veel waterpret dus!

Samen op avontuur | 3+

De gymzaal wordt het terrein van een spannende 'queste' tijdens het vakantiekamp van The Little Gym. Met spelletjes en opdrachten proberen de kids hun doel te bereiken. Tussendoor kunnen ze even bijkomen met een leuke knutsel.

Buitenspelen! theater | 8+

Wil jij jouw theatertalent ontwikkelen? En weten hoe het is om een echte locatie-voorstelling te maken? Schrijf je dan in voor een van de twee cursusweken in het Vondelpark Openluchttheater! En maak samen je theaterdroom waar.

Kamp voor actieve kids | 6+

Zowel in de mei- als in de zomervakantie biedt Sport4Kidz 2 sportieve kampen. In het outdoor sportkamp doe je allemaal stoere outdoor activiteiten. Het Zeilfunkamp is een combi van leren zeilen en verschillende wateractiviteiten!

De Musical4daagse | 6+

Theater de Omval in Diemen wordt van 23 t/m 26 juli 2024 het podium voor 4 dagen zang, theater en dans. Tijdens de Musical4daagse werken kinderen onder begeleiding toe naar een musical voor publiek. Voor iedereen van 6 t/m 12 jaar!

Cobra Vakantieclub | 4 - 10 jr

In de meivakantie kunnen kinderen drie ochtenden creatief aan de slag in het Cobra Museum. Met leuke workshops, iets lekkers en aan het eind een heuse expo in Atelier Cobra voor alle trotse ouders, opa's, oma's, zussen en broers.

Kid-Oh vakantiekamp | 4-10 jr

Kid-Oh is nieuw! Een leuke plek waar elke vakantiedag weer anders is. Met een thema en afwisselende activiteiten. Creatief, actief, binnen, buiten, allemaal bedacht om kleintjes te inspireren. Kies voor 1 of 2 dagen of een hele week.

Nieuwe Meer Zomerzeilkamp

Van 22 t/m 26 juli en van 26 t/m 30 augustus kun je leren zeilen in een Optimist, Cadet of Laser. De Koenen organiseert weer twee Zomerzeilkampen! Ervaring is niet nodig. Het dagprogramma is uitgebreid, intensief en super gezellig.

Kookkamp voor kinderen | 6+

Word een chefkok tijdens een vakantiekookkamp van Sterk in eten! Elke vakantie staat er een ander thema centraal waarmee aan de kookkunsten wordt gewerkt. Kom jij de lekkernijen van jouw kind op de laatste dag proeven?

Dagkampen programmeren 7+

Leer bij het zomerkamp van Revenge of the Nerds Academy spelenderwijs animaties en spellen programmeren. Een gezellige omgeving, professionele begeleiding en wisselende activiteiten zorgen voor een fantastische week!

Op hockeykamp | 3,5 - 14 jr

In de mei- en zomervakantie zijn kinderen van allerlei leeftijden en niveaus weer welkom om aan hun hockeytechniek te werken. Panasj heeft een programma bedacht vol techniek, toernooivormen en skills. Ook super geschikt voor beginners.
 

Pony, trialbike of e-quadkamp

Bij Stal Oostwal is elke vakantie 'n feest voor paardenliefhebbers en avonturiers. Op het programma staan een ponykamp, trialbikekamp en e-quadkamp, met of zonder overnachting. Dat wordt een week vol spelletjes, hutten bouwen en ravotten!

Ozlines Surfkamp

Dit 'Grommet Surfkamp' op Strand Noordpier in Wijk aan Zee is legendarisch! Natuurlijk wordt er veel gesurfd, maar ook gaan de kids skateboarden, suppen, strandspelletjes doen en alles leren over de Noordzee.

Terragon Natuurkampen

In de natuur is er zoveel te beleven! Van theater tot yoga, acro-aerial, natuurkunst en hutten bouwen! Terragon neemt de kids mee op pad naar een magische plek. De begeleiders spreken meerdere talen en er zijn 17(!) weken om uit te kiezen.


Op zoek naar een kamp met overnachting? Klik dan hier -->>


Staat jouw favoriete vakantiekamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld zomerkampen, meivakantiekampen, herfstkampen en kerstvakantiekampen! Klik op de roze button voor het hele overzicht. Naar de website