Tips voor toffe vakantiekampen in en om Amsterdam

28 juni 2021
Check! Ze zijn er, vakantiekampen die Coronaproof zijn (dus werken volgens de richtlijnen van het RIVM) én die dikke fun zijn zodat jouw mini ondanks alles een heerlijke vakantie kan beleven. Waarschijnlijk een open deur, maar check voordat je gaat boeken zelf nog even de status ten opzichte van Corona.

Kampen in en om Amsterdam

Zomerschool

Achterstand opgelopen? Bij de Zomerschool krijg je een week lang les op maat in rekenen en taal. En dat in combinatie met dans, toneel, kunst, koken, sport en spel. Zo begin je het schooljaar weer goed!


Zomerzeilweken

Wat een topplek om zeilles te hebben! Nautiek heeft ook dit jaar weer haar beroemde zeilkampen. Met naast zeilen in een Laser, Optimist of Valk ook veel fun, zwemmen en zingen! Nog een paar plekjes vrij!


Boost Zomerschool

Niet rekenen en spelling, maar koord- en ballopen, jongleren, acrobatiek, zingen en trapeze leer je tijdens de zomerschool van Circuswerkplaats Boost. Te gek voor kinderen van 6 t/m 16 jaar! Doe je mee?

H20 Esportskampen

Dol op gamen en wil je dit graag met leeftijdsgenootjes doen? De H20 Esportskampen brengen gamen tot leven, door de combinatie van binnen én buiten activiteiten op de grootste high-tech locatie van Europa, de H20 Esports & gaming Campus Amsterdam. Ga samen vijf dagen lang op een missie en ontwikkel je door het unieke trainings- en animatieprogramma!

Kamp op een Happy Island

Vaar deze zomer met YogaToGo naar het Happy Island voor een 3-daagse Retreat! Sieraden maken, intuïtief schminken, op expeditie, waterspeurtocht, yoga en nog veel meer. Dat wordt relaxen!

The Little Gym

Breng de stuiterballen deze zomer maar naar The Little Gym. Elke week hebben ze hier een gevarieerd programma van spel en gymnastiek die de fysieke en motorische vaardigheden stimuleert!

Musical4daagse 6+

Ervaar hoe het is om op het toneel te staan van Theater Amsterdam deze zomer. Tijdens de Musical4Daagse ga je zingen, dansen, acteren en sluit je de week af met een spetterend optreden.

3 in 1 Camp

Kids tussen 4 en 7 jaar gaan een te gekke tijd hebben tijdens dit kamp van Toddler Sense, My Little van Gogh en Mini Professors. Kunst, gym, muziek, science dans en FUN! Eng & NL sprekend.

Decathlon Splashweken 8+

De zomervakantie lekker in en op het water doorbrengen? Tijdens de Decathlon Splashweken van Watersportcentrum Sloterplas ga je zeilen, kanoën, meerkampen, vlot bouwen en natuurlijk vrienden maken.
Te gek voor waterratjes!

Tweetalig Multisport kamp

Kennis maken met cricket, rugby, frisbee en dodgeball? Deze zomervakantie organiseert de Amsterdam Cricket Academy verschillende Multisport kampen. In het Nederlands en Engels. En al voor kids vanaf 5+.


Vondelpark theaterkamp

Goed idee voor een voorstelling? Een goed verhaal? Veel fantasie? Kom die talenten ontdekken bij BuitenSpelen, de theatercursus in het Vondelpark! Een week lang acteren, dansen en zingen op het podium van het Openluchttheater.

Mad Science zomerkamp

Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. Bij Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!

Voor kunstenaars 6-12 jaar!

Eerst buiten wandelen langs beelden om samen ideeën op te doen. Daarna in het atelier aan de slag met klei, verf, papier en andere materialen. ARTCAMP van ARTZUID is iedere keer weer verrassend leuk en leerzaam! In alle vakanties te boeken.

Beatzone Summer Dance

Dans de zomer door met het Beatzone Summer Dance Camp. 4 Dagen lang les van de tofste choreografen in vele urban dansstijlen. En iedere dag dance battles & dance games. Natuurlijk wordt de week afgesloten met een echte Performance.
Dans de zomer door!

Ponykamp 6+

Een hele week pony's verzorgen, erop rijden, spelletjes met ze spelen, ze knuffelen en knutselen? Stichting Waveren organiseert elke vakantie een ponykamp. Ervaring is niet nodig. Boek snel een plekje voor de zomer!

ACTIE

De vakantiekampen van UP Events zijn echt één groot kinderfeest. De dagen worden gevuld met bubbel voetballen, Robinson Crusoë activiteiten, lasergamen, escape room, boogschieten, VR en nog veel meer. En dat in elke vakantie!
Boek voor het zomerkamp.

Sportief kamp van Sport4kidz

Lekker sportief bezig zijn is leuk. En dat weten ze bij Sport4Kidz ook! In de zomervakantie organiseren ze een outdoor & watersportkamp. Boek voor 1 of meerdere dagen. (6+)

Monkey Moves 4+

Elke vakantie organiseert Monkey Moves een apeleuk kamp waar apenkoppen van 4 t/m 9 jaar nieuwe sporten ontdekken. Voetbal, dansen, volleybal, rugby, tennis en andere toffe sporten komen allemaal aan bod.

VROG Freerunning camp 7+

Zin om freerunning uit te proberen? VROG heeft een waanzinnig outdoor parcours buiten gezet. 500m2 Freerunning & Air Track onder een giga tentdak. Halfdag kampen voor 7 tot 12 jaar. Ervaring is niet nodig!

Voor stoere buitenkids!

Rij de stad uit, geniet van het weidse land en ruik die frisse lucht! Stal Oostwal is een heerlijke plek om een stoer vakantie kamp te doen. Kom trial biken, pony rijden, hutten&vlotten bouwen, springen op de trampoline en nog veel meer! Wat kies jij?

Terragon Nature Camps

Back to nature! De natuur onderzoeken, outdoor spelletjes en een insectenhotel bouwen. Of dansen, theater spelen en yoga in de natuur. Alles kan tijdens een Terragon Nature Camp. Meertalig kamp waar je snel nieuwe vrienden maakt! Other language no problem.


Zomer in de Kinderyogatuin!

De hele dag lekker buiten zijn! Bij de Kinderyogatuin geniet je optimaal van yoga, mindfullness, spelletjes en workshops doen in de buitenlucht. En je zelfgemaakte lunch smaakt dan extra lekker! Kom 3 dagen genieten.

Acteren in Elsrijk

Nieuwsgierig naar theater en zin om 4 dagen lang aan de slag te gaan? Op deze toffe locatie krijg je les van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool. En op de laatste dag performen voor je vrienden en familie! Ervaring is niet nodig!

Welkom in de Rimboe! 

In coronatijd bedacht en meteen al een doorslaand succes! De Rimboe-vakantiekampen van HotMamaHot zijn ook zo tof! Timmeren, knutselen, koken en bosspelletjes doen. En op & top creatief! In iedere vakantie te boeken.

Summercamp

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Amsterdam en Amstelveen van 9:00-16:00u. Pre en after care zijn optioneel. Meld je nu aan.

Lyceo CodeLab

Dol op gamen? Tijdens CodeLab games maken leer jij, onder intensieve en persoonlijke begeleiding samen met leeftijdsgenoten, alles over programmeren. En maak je je eigen game! Dit kan online of op locatie!Alle kampen op een rij

Staat jouw favoriete vakantiekamp er niet bij? Niet getreurd, we hebben er nog veel meer verzameld zomerkampen, meivakantiekampen, herfstkampen en kerstvakantiekampen! In onze overzichtspagina Vakantiekampen vind je het hele overzicht. Op zoek naar vakantiekampen waar je een hele week verblijft en ook slaapt? Bekijk dan onze vakantiekampen met overnachtingen!