Zwembaden met zwemlessen in Amsterdam

19 oktober 2021
In Nederland is overal water te vinden! Daarom is het voor elk kind belangrijk om te leren zwemmen. In en rondom Amsterdam worden er heel veel verschillende zwemlessen aangeboden. Om het wat overzichtelijker te maken hebben we hier alle zwembaden die zwemlessen aanbieden voor je op een rijtje gezet!
Optisport zwemlessen

Sportfondsenbad

Bij het Sportfondsenbad in Amsterdam Oost krijg je les van gediplomeerde zwemlesgevers volgens het Zwem-ABC. Ook is er een mogelijkheid tot een turbo cursus. Fijn aan deze zwemles is dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen met het leerlingvolgsysteem. Hier kun je kijken hoe je kind het op verschillende oefeningen doet.

Het Marnix

In Het Marnix kunnen kinderen leren zwemmen volgens de Easy Swim methode. Ook hier kun je de vordering van je kind online bekijken! Wel is er een wachttijd van gemiddeld 6 maanden. 

SportPlaza Mercator

De eerste zwemles is heel leuk, maar ook spannend voor jou en je kind! Gelukkig helpt Nijlpaard Jip je erdoorheen met een schoudertas, knuffel en voorleesboekje. Zo ben je er helemaal klaar voor! Heb je de Zwem-ABC gehaald en vind je het leuk om de zwemvaardigheid nog meer te vergroten? Dan kun je ook de algemene en specifieke Zwemvaardigheidsdiploma’s halen. 

SportPlaza Mercator
SportPlaza Mercator / Sportfondsenbad

Noorderparkbad

Het Noorderparkbad biedt zwemlessen aan volgens het Nationale Zwem-ABC. Ook geschikt voor ouders die bewust kiezen om kinderen op maat en in hun eigen tempo zelf les te geven. Wel moet je rekening houden met een wachttijd. 

De Mirandabad

Ook in het De Mirandabad kunnen kinderen op een prettige manier leren zwemmen in een veilige omgeving. Er is wel een wachtlijst: inschrijven op de wachtlijst kan voor kinderen vanaf 4 jaar. De wachttijd gaat in na de 5e verjaardag van uw kind.

Optisport zwemlessen

Samen met de mascottes, Zed de haai en Sop de zeester, beleven kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen van Optisport in Het Sloterparkbad en Het Bijlmer Sportcentrum. Leuk meegenomen is nog dat de zwemleskinderen gratis zwemmen bij alle Optisport zwembaden!

Optisport zwemlessen

Het Zuiderbad

Het Zuiderbad geeft zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Schrijf je op tijd in, want er is wel een wachttijd!

Zwemschool De Winter Sport

Zwemschool De Winter Sport verzorgt zwemlessen in ’T Gooische bad. Het is even rijden, maar mier staan de enthousiaste zwemdocenten niet op de kant maar geven les in het water voor vertrouwen en het beste contact met je kind. Wat helemaal fijn is: ze hebben voor de ABC lessen géén wachtlijst!

David Lloyd

Het binnenzwembad (20m lang) is ideaal voor zwemlessen voor kids. De kwalitatief hoogwaardige zwemlessen helpen om techniek te verbeteren en vertrouwen in het water op te bouwen. Ongeacht niveau of leeftijd, zowel in groepsles als privé, allemaal ondersteund door de KNZB!

David Lloyd