Fijne clubjes, te gekke kinderfeestje én een heleboel leuke uitjes... Schrijf je in en krijg onze tips in je mailbox!

Nee, dank je

Speeltuin AmstelparkTerug naar het overzicht

Amstelpark

Amstelpark 18
1083 HZ Amsterdam
Openingstijden Van april t/m augustus is het Amstelpark elke dag geopend van 10.00-18.00. Daarbuiten gelden afwijkende openingstijden. Klik hieronder op de link 'naar website', voor meer informatie. Prijs Speeltuin is gratis toegankelijk, voor sommige attracties heb je een speeltuinmunt (€1) nodig.
In de speeltuin van het Amstelpark zijn genoeg attracties en toestellen om iedereen te vermaken!
In het Amstelpark kun je je de hele dag vermaken met je kinderen. Begin bijvoorbeeld bij de speeltuin. Daar zijn (gratis) glijbanen, klimrekken en nog veel meer leuke toestellen.

Daarnaast zijn er ook betaalde attracties zoals botsbootjes, minicars, minigravers, kindertrein, draaimolen en kiddy-rides. De betaalde attracties werken met speeltuinmunten. Deze kosten €1 per munt.

In het Amstelpark kan je je meegebrachte boterhammen opeten, maar ook is er een snackbar aanwezig. Hier kan je smullen van snacks, broodjes, ijsjes, frisdranken maar ook poffertjes!

Verjaardagsfeestje
De speeltuin is ook een heerlijke plek om je verjaardagsfeestje te vieren. Vanaf €5,25 kun je een kindermenu bestellen voor je vriendjes en vriendinnetjes.

Pal aan de speeltuin ligt de kinderboerderij waar je kinderen lekker met dieren kunnen knuffelen. Ook is het heerlijk om een wandeling door het Amstelpark te maken!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs