Speeltuin AmstelparkTerug naar het overzicht

In de speeltuin van het Amstelpark zijn genoeg attracties en toestellen om iedereen te vermaken!
In het Amstelpark kun je je de hele dag vermaken met je kinderen. Begin bijvoorbeeld bij de speeltuin. Daar zijn (gratis) glijbanen, klimrekken en nog veel meer leuke toestellen.

Daarnaast zijn er ook betaalde attracties zoals botsbootjes, minicars, minigravers, kindertrein, draaimolen en kiddy-rides. De betaalde attracties werken met speeltuinmunten. Deze kosten €1 per munt.

In het Amstelpark kan je je meegebrachte boterhammen opeten, maar ook is er een snackbar aanwezig. Hier kan je smullen van snacks, broodjes, ijsjes, frisdranken maar ook poffertjes!

De speeltuin is ook een heerlijke plek om je verjaardagsfeestje te vieren!

Pal aan de speeltuin ligt de kinderboerderij waar je kinderen lekker met dieren kunnen knuffelen. Ook is het heerlijk om een wandeling door het Amstelpark te maken!

Amstelpark

Amstelpark 18
1083 HZ Amsterdam
Openingstijden Zie website Prijs Speeltuin is gratis toegankelijk, voor sommige attracties heb je een speeltuinmunt (€1) nodig. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De agenda van Sinterklaas in Amsterdam

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas