• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Groot MelkhuisTerug naar het overzicht

Vermaak je in de speeltuin, eet een ijsje of een pannenkoek en spring op het springkussen!
Het Groot Melkhuis vind je in het Vondelpark in Amsterdam. Het is een authentieke zelfservice met een grote speeltuin en terras aan het water. Wanneer het weer wat minder is, kun je in het Grand Café zitten. In de winter brand de open haard hier de hele dag.

Je kunt heerlijk eten en drinken bij het Groot Melkhuis. Je vindt hier onder andere vers gebakken broodjes, gevulde koeken en croissants uit eigen oven. Ook hebben ze een groot assortiment taarten. Als kind geniet je hier van pannenkoeken, poffertjes, tosti's, frietjes en ijsjes.

Kinderen kunnen zich prima vermaken. Van oudsher is de speeltuin een fenomeen in Amsterdam. Voor iedereen tot 3 jaar is er een mooie zandbak en een leuke glijbaan. Ouder dan 3, maar nog geen 12? Probeer dan de speeltoestellen uit! Ook leuk zijn de elektrische speeltjes, het paard, de clown en zelfs een helikopter!

Klik voor meer informatie door naar de website van Groot Melkhuis! Dit doe je via onderstaande roze button.
Tip: altijd op de hoogte zijn van de leukste uitjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof!

Groot Melkhuis

Vondelpark 2
1071 AA Amsterdam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen