De BijlmerweideTerug naar het overzicht

Speel in de speeltuin, aai de dieren en koop een vers eitje in kinderboerderij De Bijlmerweide! (gratis)
Kinderboerderij de Bijlmerweide heeft de beschikking over een groot terrein waardoor het mogelijk is om ook de grote landbouwhuisdieren te huisvesten. 
Er zijn koeien, ezels, varkens, geiten en schapen, maar ook konijnen, cavia's en andere knaagdieren.

En wat dacht je van de watervogels als zwanen, ganzen en eenden, en verder pauwen, fazanten, parelhoenders, kippen, duiven, fretten, volièrevogels en zelfs bijen.

De kinderboerderij houdt ook een aantal oud Hollandse rassen van diverse landbouwhuisdieren. Zoals de Lakenvelder koe en de Witrik koe, Toggenburger geit en de Nederlandse Landgeit.

Behalve de dieren is één van de trekpleisters de uitgebreide speeltuin. Ook is er een kantine, die tijdens de openingsuren geopend is. Hier zijn o.a. verse scharreleieren, eigen honing, koffie, thee, frisdranken, wat lekkers en vele soorten ijs verkrijgbaar.

Het hele jaar door worden er activiteiten op de kinderboerderij georganiseerd, zoals b.v. het Paasfeest (altijd op 1e Paasdag!), schaapscheren, dierendag en Halloween.

Kijk op de site voor de eerstkomende activiteit en voor foto's van de dieren. Of kom een keer langs om de dieren in het echt te bekijken!

Kinderboerderij Bijlmerweide

Provincialeweg 46a
1103 SB Amsterdam
Openingstijden Algemene openingstijden: di t/m zo 8.30 -17.00 uur. Maandags gesloten. Prijs Gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!