Kinderboerderij de PijpTerug naar het overzicht

Maak kennis met de Kakarikies, Diamantduifjes, Vuurbuikpadjes, Axcolotis en nog heel veel andere dieren!
Op deze kinderboerderij is van alles te doen!

Knustelworkshop
Elke woensdagmiddag om 15.00 uur wordt er in de schaapskooi een knutselworkshop georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar. Er worden knutselwerkjes gemaakt die in één middag klaar zijn, zodat je alles meteen mee naar huis kunt nemen! Papa en mama zijn natuurlijk van harte welkom om je te komen helpen.

Dieren knuffelen
Iedereen die het leuk vindt om met de dieren te knuffelen, kan op dinsdag tussen 16.00 en 16.30 uur, op woensdag tussen 14.00 en 14.30 en op zaterdag tussen 15.00 en 15.30 uur langskomen. Je mag dan onder begeleiding een konijn, cavia, rat, kip of schildpad aaien, borstelen en vertroetelen!

Pony rijden
Je kunt elke woensdagmiddag om 14.15 uur en rondje komen rijden op de pony's! Voor echte ponyliefhebbers dus! Als het regent, blijven de pony's binnen, dus check het weerbericht van tevoren!

Jeugdvrijwilligers
Vanaf 8 jaar kun je bij kinderboerderij 'de Pijp' jeugdvrijwilliger worden! Je helpt dan met allerlei klusjes op de boerderij. Hiervoor wordt je natuurlijk goed ingewerkt en begeleid! Wil je je aanmelden? Ga dan snel naar de site voor meer informatie!

Ook voor alle andere informatie klik je hieronder door via de roze button!

Kinderboerderij de Pijp

Lizzy Ansinghstraat 82
1072 RD Amsterdam
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 11.00 - 17.00 uur.
Zaterdag en zondag 13.00 - 17.00 uur.
Prijs Gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Amsterdam!

Naar de kinderfeestjes!