• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Het Marnix ZwembadTerug naar het overzicht

Kom hier vrij zwemmen of doe mee aan (een van de) activiteiten voor jong en oud!
Het zwembad van het Marnix
Een modern, multifunctioneel sportcentrum in het hart van Amsterdam. Hier vind je twee zwembaden: een wedstrijdbad en een extra verwarmd instructiebad.

Het water staat gelijk met dat van de Singelgracht; wie onder het zwemmen naar buiten kijkt, waant zich in open water tussen de boten en eendjes. Iedereen met een zwemdiploma mag hier vrij zwemmen. 

Faciliteiten
Beide baden zijn voorzien van de modernste snufjes en uitgerust met o.a. een massagestraat en beweegbare bodem. Het water wordt gedesinfecteerd met een milieuvriendelijke zoutoplossing. Hiermee krijg je geen last van prikkende ogen, de kans op klachten van een chloorallergie is veel kleiner én je ruikt niet de klassieke chloorlucht waar zwembaden om bekend staan. 

Zwemles
Het zwembad van het Marnix heeft op verschillende dagen en tijden zwemles. Je wordt opgeleid voor het Zwem-ABC. Dit zijn de drie nationale zwemdiploma's A, B en C. Een lesjaar bestaat uit 3 kwartalen.

Baby & Peuterzwemmen
Speciaal voor de allerkleinste waterratjes en hun ouders is er baby & peuterzwemmen (5 maanden tot en met 4 jaar). In het bad worden allerlei reflexen getraind en leren kinderen omgaan met de eigenschappen van het water.

Kijk voor meer informatie over de zwemlessen of het zwembad op de website. Klik hieronder via de link!

Tip: In het zwembad van het Marnix is het ook mogelijk om op speciale uren te zwemmen als je zwanger bent!

Marnix Zwembad

Marnixplein 1
1015 ZN Amstedam
Openingstijden Zie website Prijs Recreatief zwemmen:
t/m 2 jaar: gratis
Vanaf 3 jaar: €5,55
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen