De leukste natuuractiviteiten in Amsterdam
Natuuruitjes

De leukste natuuractiviteiten in Amsterdam

Over het blotevoetenpad, door een pluktuin en via het kabouterpad. Ontdek alle leuke uitjes en kinderactiviteiten in de natuur van Amsterdam.

Met kindvriendelijke fiets- en wandelroutes, speurtochten, speelbossen, parken en buitencentra.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 76 resultaten
Pagina: 123
totaal 76 resultaten
Pagina: 123

Activiteiten en uitjes in de natuur in Amsterdam

Wil je lekker naar buiten met de kinderen? Wij verzamelden alle natuurgebieden, recreatiegebieden, mooie parken en bijzondere stadsparken in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. Je vindt er leuke fietstochten en wandelingen met de kids in het bos of over de hei, door de duinen, tussen de weilanden, op het strand of in de polder.

In onze Eropuit categorie vind je alle leuke buitenuitjes die je elke dag kunt doen voor gezinnen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam.

Bezoekerscentrum natuurgebied in de regio Amsterdam

In een bezoekerscentrum van een natuurgebied (van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of IVN) is veel te zien en doen voor kinderen. In deze Eropuit categorie vind je alle bezoekerscentra in Amsterdam, waar je meer kunt leren over bomen, planten, bloemen, vogels, insecten en andere dieren. Leuk voor je kind om mee te doen: een speciale natuur speurtocht, boswandeling voor kinderen, kabouterpad, blotevoetenpad, excursie of expeditie.

Pluktuinen en boomgaarden in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

In Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam zijn ook verschillende pluktuinen, boomgaarden, telers en kwekers waar je zelf groenten en fruit kunt plukken met kinderen. Echt een leuk uitje!