• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Wil jij je rijbewijs halen?Terug naar het overzicht

Speel bij binnenspeelparadijs Race Planet for Kids met mooie en gekke vervoersmiddelen!
Het mega indoor speelparadijs in Amsterdam is de droomwereld voor iedereen die van racen houdt. Er zijn verschillende trapskelters, driewielers en cabrio's. Ook de elektrische formule 1-wagens en motoren zijn erg populair.

Het hele jaar door kun je supersnel van de witte berghelling in Race Planet for Kids naar beneden sleeën. Ben je acht jaar of ouder en ben je langer dan 1.40 meter? Dan kun je rijden op de speciale 'volwassen' jeugdkarts! 

In de verkeerstuin kun je met Jimmy de verkeersregels leren en na afloop ontvang  je je eigen rijbewijs! Ook leuk is de rijsimulator; alsof je in een achtbaan zit!

In Jimmy's Speelparadijs staat een niet te missen mega-klimtoestel. Uitstekend geschikt om verstoppertje te spelen! Voor de aller jongsten heeft Jimmy een speelhoek met klimtoestel ontwikkeld, waar veel te ontdekken valt.

Ook voor (groot)ouders is er genoeg te doen. Er zijn genoeg voorzieningen om er een leuke dag van te maken! Om de dag compleet te maken, zijn er verschillende menu's zoals Jimmy's Pannenkoeken Menu of Jimmy's Race menu te boeken. Zie de site voor meer informatie. Klik hieronder door via de link.

TIP: Draag tijdens het spelen een lange broek en sokken. Dan kun je onbezorgd klauteren en glijden.

Meer weten? Klik op de roze button.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang leuke uitjes zo in je inbox!

Raceplanet

Herwijk 10
1046 BC Amsterdam
Openingstijden Maandag t/m donderdag: 13.00 tot 22.00 uur.
Vrijdag: 13.00 tot 23.00 uur.
Zaterdag en zondag: 11.00 tot 23.00 uur.

Tijdens schoolvakanties gewijzigde openingstijden
Prijs Kinderen 0-1 jaar gratis, kinderen 2-12 jaar vanaf €5,50, kinderen en volwassenen vanaf 13 jaar €3,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen