• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Skiindoor LandsmeerTerug naar het overzicht

Zowel beginnende als ervaren skiërs of snowboarders kunnen bij Skiindoor Landsmeer indoor-lessen nemen!
Oneindig naar beneden skiën of snowboarden, zonder sneeuw maar ook zonder in de rij te hoeven staan voor de skilift: dat kan bij Skiindoor in Landsmeer!

Zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders zullen ervaren dat dit veel voordelen biedt. De kleine lesgroepjes (max. 6 personen) zorgen voor goede persoonlijke begeleiding en een hoge intensiteit. Er zijn 2 indoor-banen waar je (beter) kan leren skiën! 
Voor kinderen zijn er op woensdagmiddag en in de weekenden speciale uren gereserveerd. Voor kinderen jonger dan 6 jaar zijn er speciale 'mini-kidsuren'.

Klik op de roze button voor meer informatie

Skiindoor Landsmeer

Zuideinde 74 M
1121CM Amsterdam
Openingstijden Woensdagmiddag en in de weekends, zie exacte tijden op de website Prijs incl. materiaal: €17 voor een proefles / €26 losse les / wintercursus 6 lessen €138 (voor kinderen t/m 11 jaar gelden speciale prijzen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel!

Check de leukste tips!