• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Van Gogh Museum: SpeurtochtTerug naar het overzicht

Ontdek door middel van een speurtocht alles over Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum!
Wist je dat er een klok hangt in de kamer van 'De aardappeleters'? En dat Vincent van Gogh meer dan 600 brieven schreef aan zijn broer Theo? Nee? Dan is het hoog tijd voor de Vincent van Gogh speurtocht.

Je gaat op onderzoek uit naar de schilderijen van Vincent van Gogh. Beantwoord de vragen en maak de opdrachten die op het speurtochtblad staan. Kun je alle antwoorden vinden? Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Voor kleuters
Vincents konijnen zitten verstopt tussen de schilderijen! Help jij mee zoeken? Beantwoord samen de vragen en maak de opdrachten die op het speurtochtblad staan. Kun jij alle konijnen vinden?

De kleuterspeurtocht is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. De speurtocht is in het Nederlands.

Cadeautje
Haal de gratis speurtocht af bij de Informatiebalie in het museum. Als je daar na afloop je antwoorden laat controleren, krijg je een cadeautje

Wij deden de speurtocht, lees hier onze ervaring!

Voor meer informatie, klik op de roze button naar de site van het Van Goghmuseum!

Van Gogh Museum

Museumplein 6
1071 DJ Amsterdam
Openingstijden Het Van Gogh Museum is dagelijks geopend van 9 tot 18 uur en op vrijdag tot 22 uur. Gesloten op 1 januari. Prijs Kinderen t/m 17 jaar gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen