Veerdienst AmsterdamTerug naar het overzicht

Vaar direct mee naar het Middeleeuws Kasteel Muiderslot of naar Forteiland Pampus!
Wat is er nu leuker dan met de boot een bezoek te brengen aan Forteiland Pampus of Het Muiderslot met Veerdienst Amsterdam?

Met één van de historische schepen van de veerdienst vaar je vanuit Amsterdam IJburg mee naar Fort Pampus of Het Muiderslot.

De boottocht inclusief een bezoek aan Forteiland Pampus of Het Muiderslot (2,5 uur) duurt ongeveer 4 uur. De boten zijn overdekt, dus ook met slecht weer kun je gewoon meevaren. En je fiets mag gewoon meevaren! Handig als je aan de overkant bent.

Het Forteiland Pampus ligt in het IJmeer tussen Amsterdam en Muiden. Ontdek op het eiland de Stelling van Amsterdam en 't het nationale bezoekerscentrum. Er zijn rondleiding, speurtochten en informatieve games! Of dwaal gewoon lekker rond met een routekaart. (vanaf 19 april)

Het Muiderslot is 't best bewaarde en mooiste Middeleeuwse kasteel van Nederland. Dwaal rond door het kasteel en de tuinen, doe een leuke speurtocht vol actieve opdrachten en kom van alles te weten over deze bijzondere plek. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan de valkenier. Er zijn vaak extra activiteiten voor kinderen in de weekenden en tijdens de schoolvakanties.

Waar wacht je op? Kijk snel op de site voor meer informatie! Klik hievoor op de roze button.

Kijk in de Uitagenda voor meer leuke uittips voor het hele gezin!

Veerdienst Amsterdam

Krijn Taconiskade 124
1087 HV Amsterdam
Openingstijden Maandag: gesloten (met uitzondering van 2e pinksterdag).
Dinsdag t/m zondag: afvaart 11 uur
Prijs Kinderen t/m 4: gratis | Kinderen >4: €15 | Volwassenen: €20 (veerboot + entree) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De agenda van Sinterklaas

De agenda van Sinterklaas

De Sint is zo lief om elk jaar weer zijn agenda met ons te delen. Zo weten wij wanneer hij waar is. En natuurlijk vroeg hij ons zijn agenda met jullie te delen, dus bij deze!

De agenda van Sinterklaas