Wind 'n Wheels AmsterdamTerug naar het overzicht

Landzeilen, Skate rijden, acro bungee...het kan allemaal bij Wind 'n Wheels!
Bij Wind 'n Wheels kun je op een leuke en veilige manier landzeilen....je weet wel, met van die karretjes die je ook op het strand ziet! Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Landzeilen is spectaculair, duurzaam en makkelijk te leren. Het gevoel is vergelijkbaar met karten, met als belangrijkste verschil dat de wagentje alleen van de wind gebruik maken.

Behalve landzeilen kun je op het 4 ha grote terrein nog veel meer leuke dingen doen. Voor de allerkleinste is er een speeltuintje met bobslee baantje.

Er kan ook gesprongen worden in de Acro bungee of gewoon op de trampoline. Daarnaast is er de mogelijkheid om met elektrische skateboards (skatey) te rijden.

Bij Kaap Amsterdam kun je na al deze stoere activiteiten lekker een glaasje limonade drinken en wat eten. Ze hebben er een heerlijk terras!

Of te wel, voor een beetje stoere activiteiten ben je hier helemaal op je plaats. Klik snel via de roze button door naar de site voor meer informatie!

Wind 'n Wheels b.v.

IJdijk 10
1095 KM amsterdam
Prijs Divers, zie site Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Geweldige vakantiekampen!

Geweldige vakantiekampen!

Vervelen is geen optie deze zomer! We hebben de tofste vakantiekampen voor in de zomervakantie voor je verzameld: Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de kampen